Luontaistuotteet.com
Ceyloninkaneli, luomu, Foodin

Ceyloninkaneli, luomu, Foodin

Ceyloninkaneli, luomu, Foodin Ceyloninkaneli
4,49€
Luomulaatuinen ja täysin puhdas ceyloninkaneli on lempeän makuinen, ihanasti lämmittävä mauste. Foodinin laadukas jauhettu ceyloninkaneli sopii mausteeksi niin leivontaan kuin ruoanlaittoon. Kaneli myös tukee terveyttäsi. Ceyloninkanelilla maustat lempeästi ja tuet terveyttäsi Ceyloninkaneli on pehmeän maukas vaihtoehto maustekaappiisi. Kanelilla.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  4,49€
 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  20,99€
from €4.49 to €20.99 2
4.49 Aminopörssi hinta tuotteelle
20.99 Aminopörssi hinta tuotteelle

Luomulaatuinen ja täysin puhdas ceyloninkaneli on lempeän makuinen, ihanasti lämmittävä mauste. Foodinin laadukas jauhettu ceyloninkaneli sopii mausteeksi niin leivontaan kuin ruoanlaittoon. Kaneli myös tukee terveyttäsi.

Ceyloninkanelilla maustat lempeästi ja tuet terveyttäsi

Ceyloninkaneli on pehmeän maukas vaihtoehto maustekaappiisi. Kanelilla on monia positiivisia vaikutuksia terveyteen. Ceyloninkaneli sisältää muun muassa paljon antioksidantteja, jotka suojaavat kehoa vapaiden radikaalien aiheuttamalta hapettumiselta. Siinä on myös kivennäisaineita kuten kaliumia, kalsiumia, mangaania ja rautaa, sekä folaattia, betaiinia ja K-vitamiinia. Kaneli voi myös auttaa erilaisissa tulehduksissa. Kakkostyypin diabetesta sairastavilla kaneli voi päivittäin nautittuna auttaa pitämään verensokerin tasapainossa. Kanelin vaikutuksia voi kokeilla myös suun ongelmiin, sillä sen sisältämä kanelialdehydi auttaa joihinkin tulehduksiin. Näin kaneli voi auttaa esimerkiksi kiusallisen pahanhajuisen hengityksen kanssa.

Ceyloninkanelin maku on pehmeämpi ja hieman miedompi kuin kassiakanelin, jota suurin osa Suomessa myytävästä kanelista on. Ceyloninkaneli sopii loistavasti leivontaan, jälkiruokiin, kahviin tai puuroa maustamaan - kaikkea muuta ruoanlaittoa unohtamatta. Foodinin laadukas ja aromikas ceyloninkaneli ei sisällä kumariinia. Tuote on sataprosenttisen luomulaatuinen, eikä se sisällä säilöntäaineita, väriaineita, lisäaineita tai aromivahventeita. Ceyloninkaneli kasvaa Ceylonissa eli Sri Lankassa.

Ceyloninkaneli - terveellinen lisä maustekaappiin

 • Luomutuotettu ja täysin puhdas.
 • Lempeän ja pehmeän makuinen.
 • Ei sisällä kumariinia.

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun