Karin Havupuu-uutejuoma

Karin Havupuu-uutejuoma

6,50€
00.0
(0)
Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa

Luomu-sertifioitu Karin Havupuu-uutejuoma on hyvinvoinnistaan huolehtivan aikuisen päivittäiseen käyttöön tarkoitettu antioksidanttipitoinen juoma, jota on perinteisellä reseptillä valmistettu jo yli 40 vuotta. Karin Havupuu-uutejuoma on tutkittu ja palkittu Luomu-ravintolisä, jonka ainesosat ovat puhtaasta luonnosta. Luomu-sertifioitu Karin Havupuu-uutejuoma.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  2,95 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  6,50€
from €6.5 to €6.5
Karin Havupuu-uutejuoma hinnan kehitys

Luomu-sertifioitu Karin Havupuu-uutejuoma on hyvinvoinnistaan huolehtivan aikuisen päivittäiseen käyttöön tarkoitettu antioksidanttipitoinen juoma, jota on perinteisellä reseptillä valmistettu jo yli 40 vuotta. Karin Havupuu-uutejuoma on tutkittu ja palkittu Luomu-ravintolisä, jonka ainesosat ovat puhtaasta luonnosta.

Luomu-sertifioitu Karin Havupuu-uutejuoma on tutkitusti hyväksi terveydelle

Luomu-sertifioitu Karin Havupuu-uutejuoma valmistetaan vankalla 40 v kokemuksella puhtaista luonnon raaka-aineista ja ilman hartsia, jotta voit hyötyä Havupuu-uutejuoman antiokdisanttivaikutuksista. Antioksidanteilla on merkittävä rooli elimistön hyvinvoinnissa, solujen suojaamisessa ja aineenvaihdunnassa, ja havupuu-uutejuomaa on käytetty suomalaisten kansanparantajien keskuudessa jo vuosikymmeniä vireyden, suoliston hyvinvoinnin ja vastustuskyvyn ylläpitoon. Suomalainen Karin Havupuu-uutejuoma on valittu vuoden 2010 Vuoden Luontaiselintarvikkeeksi ja on nyt saatavilla verkkokaupastamme. Sopii myös juomasekoituksiin. Annostus: 1-2 dl päivittäin, elimistön stressitilanteissa enintään 3-4 dl päivittäin. Juo puolet annoksesta aamulla tyhjään vatsaan, ja toinen puoli päivällä tyhjään vatsaan, noin tunti ennen ruokailua. Ainesosat: Männyn kuoriosaa ja nilaa on uutettu lähdeveteen. Ei sisällä hartsia. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Tuote on säilyttävä pienten lasten ulottumattomissa.

Luomu-sertifioitu Karin Havupuu-uutejuoma on terveellinen ja luonnollinen lisä päivittäiseen, monipuoliseen ruokavalioon. Karin Havupuu-uutejuoma sopii hyvinvointia tukevaksi lisäravinteeksi kaiken ikäisille ja monenlaisiin ruokavalioihin. Se on valmistettu Siikaisissa täysin suomalaisista raaka-aineista, männynkuoriosista ja lähdevedestä ammattitaidolla. Raikkaan havumaisen makunsa ansiosta Karin Havupuu-uutejuoman voi yhdistää myös juomasekoituksiin, jälkiruokiin ja käyttää vaikkapa salaatinkastikkeena, mikäli ei halua juoda sitä sellaisenaan tyhjään vatsaan. Luonnosta terveytesi hyväksi.

Suomalaisista luomuraaka-aineista tehty Karin Havupuu-uutejuoma hyvinvoinnin tueksi.

 • Perinteinen vastustuskykyä tukeva havupuu-uute.
 • Karin Havupuu-uutejuoma sisältää elimistölle tarpeellisia antioksidantteja.
 • Karin Havupuu-uutejuoma sopii myös hartsiallergisille.
 • Karin Havupuu-uutejuoma on puhdas luonnontuote.
 • Suomalainen, alkuperäinen Karin Havupuu-uutejuoma on Luomu-sertifioitu hyvinvointituote.

 • Verkkokauppa: Hyvinvoinnin Tavaratalo
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 2,95 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun