Luontaistuotteet.com
Biomed Vahva Kurkumiini

Biomed Vahva Kurkumiini

32,29€
Patentoidulla BCM-95 kurkuma-uutteella on takanaan laaja ja tieteellisesti vahvistettu tutkimustieto sen ominaisuuksista. Kurkumavalmisteiden imeytymistä elimistöön voi tehostaa mustapippurin tai soijalesitiinin avulla ja kurkumavalmisteita kehotetaan nauttimaan hyviä rasvoja sisältävän ruoan yhteydessä. Biomed Vahva Kurkumiini edistää maksan hyvinvointia Kurkuman.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  32,29€
  60 kapselia
  0,54 € / kapseliaa
from €32.29 to €32.29 1
32.29 Aminopörssi hinta tuotteelle

Patentoidulla BCM-95 kurkuma-uutteella on takanaan laaja ja tieteellisesti vahvistettu tutkimustieto sen ominaisuuksista. Kurkumavalmisteiden imeytymistä elimistöön voi tehostaa mustapippurin tai soijalesitiinin avulla ja kurkumavalmisteita kehotetaan nauttimaan hyviä rasvoja sisältävän ruoan yhteydessä.

Biomed Vahva Kurkumiini edistää maksan hyvinvointia

Kurkuman ja kurkumiinin terveysvaikutuksia on useampaan otteeseen tutkittu eri puolilla maailmaa. Kurkumiinilla on antibakteerisia, antioksidanttisia ja tehokkaasti tulehdusta torjuvia ominaisuuksia. Kurkuman säännöllinen käyttö voi auttaa tehokkaasti kehon matala-asteisen eli hiljaisen tulehduksen torjumiseen, jonka arvellaan olevan tunnettujen sairauksien, kuten esimerkiksi masennuksen ja diabeteksen takana. Kurkuma vähentää säännöllisesti käytettynä suolistokaasujen muodostumista ja toimii myös flunssan ennaltaehkäisyssä. Tulehduksia hillitsevien ominaisuuksiensa ansiosta kurkumiinia on monissa yhteyksissä verrattu muun muassa kortisoniin. Kurkumiini saattaa myös tehokkaasti estää sydänperäisiä infarkteja, vähentää sappikivien muodostumista ja tehostaa lihasvaurioiden korjautumista.

Flunssan ensioireiden, kuten nuhan ja yskän iskiessä, on kurkumiini yleensä tehokas ensiapu. Kurkuma on tunnettu ja luonnollinen tulehdusta estävä yrtti, joka tepsii niin pieniin kuin suuriinkin vaivoihin. Kurkuma vähentää nivelsairauksista johtuvia kipuja ja hoitaa haavoja. Kurkuman on todettu myös edistävän ruoansulatusta, tehostavan aineenvaihduntaa ja torjuvan närästystä. Biomed Vahva Kurkumiini on tunnettu ravintolisä, jota kehotetaan nauttimaan terveellisen ruokavalion ohella.

Kurkumiini käy joutuisasti tulehdusten kimppuun

 • Kurkumiini suojaa myrkkyjen ja voimakkaiden lääkevalmisteiden aiheuttamilta sydänlihas- ja keuhkovaurioilta
 • Kurkuma alentaa veren kolesterolitasoa ja estää tehokkaasti hyytymien muodostumista

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun