Luontaistuotteet.com
MOVO-ruusunmarjakapselit, Bringwell

MOVO-ruusunmarjakapselit, Bringwell

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Patentoidulla kuivatusmenetelmällä valmistetut MOVO-ruusunmarjakapselit sisältävät luontaisesti paljon C-vitamiinia, joka on erittäin hyödyllistä nivelille ja soluille. C-vitamiini suojaa soluja hapettumisstressiltä ja edistää normaalia kollageenituotantoa, joka auttaa pitämään nivelruston kunnossa.

Ruusunmarjakapseli nivelten ja solujen hyvinvointia edistämään

MOVO-ruusunmarjakapseli sisältää ruusunmarjaa Tanskasta; tämä tanskalainen ruusunmarja sisältää erityistä GOPO-galaktolipidiä ja sen kuivatusprosessi on patentoitu. Tämä erityinen kuivatusmenetelmä mahdollistaa ruusunmarjan luontaisten ravintoaineiden säilymisen toimivina. Lisäksi GOPO-galaktolipidipitoisuudeltaan korkeat marjat tutkitusti edistävät nivelten liikkuvuutta. MOVO-ruusunmarjakapselit sisältävät koko marjan: kuoren, hedelmälihan ja siemenet. Näin ollen mitään ei ole otettu pois eikä lisätty. Kapseleiden sisältämä C-vitamiini on tärkeä antioksidantti, jolla on merkittävä rooli nivelten hyvinvoinnin ylläpitämisessä: tämä tuote auttaa sinua huolehtimaan niveltesi liikkuvuudesta ja ruston normaalista toiminnasta kollageenin muodostumista edistämällä ja soluja hapetusstressiltä suojaamalla.

Ruusunmarjakapselit sopivat erityisen hyvin jo ikääntyville ihmisille, jotka voivat saada apua niveltensä liikkuvuuteen ja hyvinvointiin sekä myös ennaltaehkäisevästi kenelle tahansa, joka haluaa pitää hyvää huolta kehostaan. Tämä jo kauan käytössä ollut luonnon oma ravintolisä on tulvillaan antioksidantteja ja auttaa sinua pitämään nivelesi kunnossa luonnonmukaisin keinoin; urheillessa ja arjen haasteissa. Suositeltu päiväannos on 4-6 kapselia, sitä ei saa ylittää.

Hyödyllistä tietoa tuotteesta

  • Suositeltu vuorokausiannos 4-6 kapselia
  • Muistathan, että ravintolisä ei korvaa terveellisiä elämäntapoja tai monipuolista ruokavaliota
  • Sisältää ruusunmarjajauhetta ja liivatetta (kapselin kuori)
Siirry alkuun