Luontaistuotteet.com
Curcumin 1000 mg, Pureclinica

Curcumin 1000 mg, Pureclinica

44,90€
(0)
Curcumin 1000 mg, Pureclinica on kehuttu, vahva ja toimiva kurkumavalmiste. Tuote sisältää standardoitua kurkumauutetta jopa 95%, joten voidaan todeta, että kysymyksessä on todella vahva antioksidantti. Valmiste sopii erityisesti nivelten hyvinvointiin ja tehostaa myös elimistön luonnollista vastustuskykyä. Kurkuma sisältää tulehduksia ehkäiseviä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  44,90€
from €44.9 to €44.9 1
44.9 Aminopörssi hinta tuotteelle
Curcumin 1000 mg, Pureclinica hinnan kehitys

Curcumin 1000 mg, Pureclinica on kehuttu, vahva ja toimiva kurkumavalmiste. Tuote sisältää standardoitua kurkumauutetta jopa 95%, joten voidaan todeta, että kysymyksessä on todella vahva antioksidantti. Valmiste sopii erityisesti nivelten hyvinvointiin ja tehostaa myös elimistön luonnollista vastustuskykyä.

Kurkuma sisältää tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia

Curcumin 1000 mg valmistetta käytetään 1-2 tablettia päivittäin aterioiden välissä runsaan veden kera. Kurkuma on tehokas terveyttä parantava ja ylläpitävä kasvi. Kasvin hyvää tekevistä vaikutuksista on maailmalla tiedetty jo pitkään. Kurkumaa käytetään ympäri maailman teenä tai mausteena, mutta kaikkein helpointa sitä on nauttia säännöllisenä ravintolisänä terveellisen ruokavalion ohella. Kurkumiini sisältää useita antikarsinogeenisiä ainesosia, jotka ehkäisevät tehokkaasti monien kasvainten syntyä. Valmiste toimii vatsahappona ruoansulatusta edistäen ja närästystä torjuen sekä hoitaa haavaumia ja suolisto-ongelmia. Kurkuma on hellävaraisesti puhdistava ja masennusta lievittävä kasvi, jonka teho on vahvimmillaan Curcumin 1000 mg ravintolisässä.

Kurkuman ennalta ehkäiseviä vaikutuksia sydän-ja verisuonisairauksiin on tieteellisesti tutkittu maailmalla paljon. Kurkumiini ehkäisee säännöllisesti käytettynä muun muassa veritulppien syntymistä. Muistathan valmisteen käytön ohella syödä terveellisesti, sillä ravintolisä ei koskaan korvaa terveitä elämäntapoja eikä tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Tuotteen päivittäistä annossuositusta ei pidä ylittää. Valmiste on säilytettävä poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Tuote on säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä.

Kurkumiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

 • Valmiste sisältää kurkumiinin ja kurkuman omia öljyjä
 • Tuotetta voi käyttää säännöllisesti päivittäin tai kuureina esim. ravintoterapeutin ohjeen mukaan

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun