Luontaistuotteet.com
Lecithin, Sport Life Nutrition, Sportlifenutrition

Lecithin, Sport Life Nutrition, Sportlifenutrition

8,99€
(0)
Tutustu Sportlife Lecithin Soijalesitiinirakeisiin, jotka on valmistettu aidoista soijapavuista. Soijalesitiini koostuu niin sanotuista fosfolipideistä, joita elimistömme tarvitsee päivittäin hermoston toimintaan, solukalvojen rakenteisiin ja tasapainoiseen rasva-aineenvaihduntaan. Lesitiini toimii myös aivojen täsmäravintona. Tuotteella on korkea lesitiinipitoisuus.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  8,99€
from €8.99 to €8.99 1
8.99 Aminopörssi hinta tuotteelle

Tutustu Sportlife Lecithin Soijalesitiinirakeisiin, jotka on valmistettu aidoista soijapavuista. Soijalesitiini koostuu niin sanotuista fosfolipideistä, joita elimistömme tarvitsee päivittäin hermoston toimintaan, solukalvojen rakenteisiin ja tasapainoiseen rasva-aineenvaihduntaan. Lesitiini toimii myös aivojen täsmäravintona. Tuotteella on korkea lesitiinipitoisuus, joka on 97%.

Soijalesitiini on elimistömme rasva-aineenvaihdunnan tehokas säätelijä

SportLife Nutrition Lecithin on korkealuokkainen ja riittoisa soijalesitiinirae. Tuotteesta on Deoiled-menetelmän avulla poistettu ylimääräinen öljy, jonka vuoksi valmiste sisältää merkittävästi enemmän lesitiiniä kuin useat kilpailevat valmisteet. Rakeet ovat neutraalin makuisia ja niitä voi sekoittaa esimerkiksi viilin, jugurtin tai puuron joukkoon. SportLife Nutrition Lecithin lesitiinirakeet eivät sisällä geenimuunneltua soijaa, joten ne ovat erittäin terveellinen vaihtoehto. SportLife Nutrition Lecithin on valkaisematonta soijalesitiiniä, sillä lesitiinin valinnassa on haluttu panostaa eettiseen ja lähes prosessoimattomaan tuotteeseen. Valmiste ei sisällä lisäaineita ja on miellyttävän makuinen. Tuotetta annostellaan 1,5-2 teelusikallista vuorokaudessa.

Soijalesitiini tuo vauhtia elimistön rasva-aineenvaihduntaan ja lesitiinin fosfolipidi koliini edistää tehokkaasti elimistön rasva-aineenvaihduntaa. Koliini kuljettaa rasvoja elimistön kaikista muista kudoksista lihaksiin, jossa ne voidaan hyödyntää tehokkaana energian lähteenä. Maailmalla on tutkittu, että lesitiinilisästä voisi olla erinomaista hyötyä monille lapsille ja nuorille. Kasvuiässä lesitiinin kulutus on aina normaalia suurempaa. Lecithin, Sport Life Nutrition tarjoaa monipuolista elämänlaatua jokaiselle.

Soijalesitiini on soijapavuista valmistettu ravintoaine.

 • Soijalesitiinin fosfolipidi koliini vie rasvaa pois maksasta tasapainottamalla tehokkaasti maksan toimintaa.
 • Lesitiini on turvallinen ravintovalmiste vauvasta vaariin.

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun