Luontaistuotteet.com
Vida Vahva L-teaniini

Vida Vahva L-teaniini

19,99€
(0)
Kärsitkö stressistä? Tai onko edessäsi jokin jännittävä tapahtuma, kuten julkinen esiintyminen tai vaativa koe? Vida Vahva L-teaniini on valmiste, joka auttaa mieltä ja kehoa rauhoittumaan. L-teaniini: lisäravinne, joka auttaa rentoutumaan Oletko aina ollut jännittäjä? Haluatko, että keskittymiskykysi on jossain tilanteessa kaikkein.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  19,99€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  22,00€
from €19.99 to €22 2
Vida Vahva L-teaniini hinnan kehitys

Kärsitkö stressistä? Tai onko edessäsi jokin jännittävä tapahtuma, kuten julkinen esiintyminen tai vaativa koe? Vida Vahva L-teaniini on valmiste, joka auttaa mieltä ja kehoa rauhoittumaan.

L-teaniini: lisäravinne, joka auttaa rentoutumaan

Oletko aina ollut jännittäjä? Haluatko, että keskittymiskykysi on jossain tilanteessa kaikkein terävimmillään? Vida Vahva L-teaniini on laadukas kotimainen valmiste, joka kuuluu jokaisen jännittäjän tai usein stressaavan lisäravinnevalikoimaan. Se auttaa mieltä tyyntymään ja kehoa rauhoittumaan. Samalla L-teaniini parantaa keskittymiskykyä. L-teaniini myös parantaa kognitiivisia toimintoja, eli se auttaa esimerkiksi tiedon vastaanottamiseen, käsittelyyn, varastoimiseen ja käyttöön liittyvissä tilanteissa. L-teaniini on aminohappo, ja sitä löytyy luontaisesti esimerkiksi vihreästä teestä. Vaikka Vida Vahva L-teaniini rentouttaa ja rauhoittaa, se ei aiheuta käyttäjälle tokkuraista oloa tai väsymystä.

Ota yksi tai kaksi kapselia noin tuntia ennen kuin haluat rentoutua tai edessäsi on jännittävä tilanne. Älä ylitä päivittäistä annostusta. Pakkaus sisältää 100 kapselia. Yksi kapseli sisältää 100 milligrammaa L-teaniinia. Tuote on sekä kehitetty että valmistettu Suomessa. Tuote on laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja makeuttamaton. Kapselikuori sisältää liivatetta. Älä säilytä tuotetta paikassa, jossa se on lasten ulottuvilla.

Vida Vahva L-teaniini on tuote jännittäjälle

 • Auttaa rentoutumaan ennen stressaavia tilanteita.
 • Ota noin tuntia ennen jännittävää tilannetta.

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun