Luontaistuotteet.com
Leader Vahva Karnosiini 400 mg

Leader Vahva Karnosiini 400 mg

19,99€
(0)
Leader Vahva Karnosiini on korkealuokkainen ja monipuolinen ravintolisä ikääntyville ja aktiiviliikkujille. Tuotteella on tutkitusti pitkävaikutteinen teho. Tuote tukee tehokkaasti elimistön omaa toimintakykyä päivittäin käytettynä. Valmiste vapauttaa karnosiinia elimistöön vähitellen, jäljitellen elimistön omaa karnosiinin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  19,99€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  26,50€
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  27,90€
from €19.99 to €27.9 3
Leader Vahva Karnosiini 400 mg hinnan kehitys

Leader Vahva Karnosiini on korkealuokkainen ja monipuolinen ravintolisä ikääntyville ja aktiiviliikkujille. Tuotteella on tutkitusti pitkävaikutteinen teho. Tuote tukee tehokkaasti elimistön omaa toimintakykyä päivittäin käytettynä. Valmiste vapauttaa karnosiinia elimistöön vähitellen, jäljitellen elimistön omaa karnosiinin tuotantoa.

Karnosiini on alaniinin ja histidiinin muodostama dipeptidi

Karnosiini muodostuu kahdesta aminohaposta, β-alaniinin ja histidiinin muodostamista dipeptideistä. Karnosiinin määrä elimistössä vähenee ikääntymisen myötä ja karnosiinilla on lääketieteessä todella pitkä historia. Karnosiinin tarkkoja vaikutusalueita ovat sydän, iho, lihakset, maksa, munuaiset ja aivot. Ikääntyminen vähentää karnosiinin tuotantoa erityisesti aivoissa. Lihaksistossa voimakkaat, aktiiviset ja nopeat sisältävät runsaasti karnosiinia, kun taas pitoisuus surkastuneissa ja heikoissa lihassoluissa on vähäinen. Karnosiinilla on kolme tärkeää vaikutusmekanismia ihmisen elimistössä. Karnosiini sieppaa elimistölle haitallisia vapaita yhdisteitä. Karnosiinilla on myös kyky kelatoida metalleja, kuten elimistöön joutuvia elohopea ja lyijy jäämiä, jolloin munuaiset erittävät ne pois elimistöstä. Karnosiinin mahtava ominaisuus on myös glykaation esto eli se estää tehokkaasti sokereiden reagointia proteiinien kanssa.

Karnosiinia ei koskaan pääse kertymään elimistöön liiallisia määriä, sillä kysymyksessä on vesiliukoinen aine, jolloin ylimäärä erittyy kätevästi pois. Ravinnossa karnosiinia löytyy eniten lihasta. Ihmisen elimistö itse tuottaa myös karnosiinia aineenvaihdunnassa karnosiinisyntetaasi-entsyymin ansiosta, joka yhdistää histidiinin ja β-alaniinin toisiinsa. Karnosiinia valmistuu ihmisen elimistössä myöskin ravintolisänä nautitusta beeta-alaniinista, joka on tehokas karnosiinin esiaste. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä päivittäisiä terveitä elämäntapoja.

Karnosiini tukee tehokkaasti elimistön omaa toimintakykyä

 • Karnosiini ehkäisee solujen vanhenemista
 • Karnosiinia esiintyy ihmisen maksassa, lihaksistossa ja aivoissa

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun