Luontaistuotteet.com
Bio-Strath Strath Elixir, ledins

Bio-Strath Strath Elixir, ledins

15,90€

(0)
Bio-Strath Strath Elixir, ledins on yrttihiivaan perustuva ravintolisä. Hiiva sisältää 61 eri elintärkeää aineosaa ainutlaatuisena yhdistelmänä. Urheilijat, kasvavat lapset, raskaana olevat ja esimerkiksi toipilaat hyötyvät lisäravinteista. Bio-Strath Strath Elixir sisältää luonnon omia arvokkaita aineita Bio-Straht Elixir.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  15,90€
  250 ml
  0,064 € / ml
 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  16,89€
  100 tablettia
  0,169 € / tablettiaa
 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  19,00€
  250 ml
  0,076 € / ml
from €15.9 to €19 3
Bio-Strath Strath Elixir, ledins hinnan kehitys

Bio-Strath Strath Elixir, ledins on yrttihiivaan perustuva ravintolisä. Hiiva sisältää 61 eri elintärkeää aineosaa ainutlaatuisena yhdistelmänä. Urheilijat, kasvavat lapset, raskaana olevat ja esimerkiksi toipilaat hyötyvät lisäravinteista.

Bio-Strath Strath Elixir sisältää luonnon omia arvokkaita aineita

Bio-Straht Elixir, ledins on täysin vapaa väriaineista, säilöntäaineista ja muista keinotekoisista lisäaineista. Lisäksi valmiste on 100-prosenttinen luontaistuote. Bio-Straht sisältää rasvaa, proteiinej, ja hiilihydraatteja, sekä 20 eri aminohappoa, nukleiinihappoja, hyödyllisiä entsyymeitä, 19 mineraalia, 11 vitamiinia sekä hivenainetta. Bio-Strath Elixir on nestemäinen ja hyvin imeytyvä ravintoainevalmiste. Valmiste sisältää mallasuutetta, hunajaa ja appelsiinimehua joka tuo mukanaan raikkaan, pirteän maun. Bio-Strath Elixir sopii kaikenikäisille ylläpitämään hyvää yleiskuntoa ja antamaan luonnollista energiaa. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön, eikä aiheuta käyttäjälle minkäänlaista riippuvuutta. Tiesitkö, että Bio-Strath Elixir toimii kivijalkana hyvän terveyden hankintaan? Valmiste auttaa myös tehokkaasti imeyttämään kaikki ruoasta saatavat ravintoaineet.

Bio-Strath Ledins sisältää 61 erilaista elintärkeää yhdistettä, jotka korjaavat kehon tasapainoa. Valmisteella on ainutlaatuinen valmistusprosessi , jonka avulla tuote valmistuu kahdessa kuukaudessa. Käytännössä ravintohiivaa ravitaan kymmeneillä kasveilla, joita ovat muun muassa sitruunamelissa, väinönputki, lakritsi, kamomilla, salvia, kaneli, piparjuuri, mustaselja, timjami, ja persilja. Valmisteeseen saadaan ravinteikas hiivaplasmolysaatti, johon imeytyneet ravinneaineet ovat saatavilla luonnollisina, tasapainoitettuina määrinä. Bio-Strath Strath Elixir, ledins -tuotetta voi käyttää pitkään yhtäjaksoisesti, koska valmiste ei aiheuta käyttäjälle riippuvuutta. Valmisteen ravinteet ovat saatavilla tehokkaasti imeytyvässä muodossa. Tuote ei sisällä keinotekoisia väriaineita, säilöntäaineita, eikä aromeja.

Bio-Strath Strath Elixir lisää suorituskykyä urheilussa

 • Bio-Strath Strath Elixir pitää yllä hyvää yleiskuntoa
 • Bio-Strath Strath Elixir ei sisällä säilöntäaineita, eikä synteettisiä aineita

 • Verkkokauppa: Shopping4net
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun