Luontaistuotteet.com
SelenoPrecise 100 ug, Pharma Nord

SelenoPrecise 100 ug, Pharma Nord

9,90€
(0)
SelenoPrecise 100 ug on orgaanista seleeniä sisältävä lisäravinne, joka on tarkoitettu tukemaan elimistön seleenin tarvetta. Seleeni on sekä antioksidantti että hivenaine, ja sillä on suuri merkitys hyvinvoinnille ja elimistön toiminnalle. Suomessa monipuolisen ruokavalion tueksi tarvitaan seleeniravintolisä. SelenoPrecise on Tanskassa valmistettu.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  9,90€
  60 tablettia
  0,17 € / tablettiaa
from €9.9 to €9.9 1
9.9 Shopping4net hinta tuotteelle

SelenoPrecise 100 ug on orgaanista seleeniä sisältävä lisäravinne, joka on tarkoitettu tukemaan elimistön seleenin tarvetta. Seleeni on sekä antioksidantti että hivenaine, ja sillä on suuri merkitys hyvinvoinnille ja elimistön toiminnalle. Suomessa monipuolisen ruokavalion tueksi tarvitaan seleeniravintolisä.

SelenoPrecise on Tanskassa valmistettu korkealuokkainen tuote, jossa jokainen tabletti sisältää 100 µg patentoitua ja dokumentoitua SelenoPrecise seleenihiivaa. Seleeni on välttämätön hivenaine, joka edistää tehokkaasti immuunijärjestelmän normaalia päivittäistä toimintaa. Tuote on valmistettu GMP-laatuvaatimusten mukaisesti ja tieteellisesti testattu.

SelenoPrecise 100 ug imeytyy paremmin

SelenoPrecise 100 ug sisältää orgaanista seleeniä aktiivisessa muodossa, jotta tuo tärkeä hivenaine imeytyy hyvin ja täydentää elimistön seleenin tarvetta. SelenoPrecise 100ug osallistuu antioksidanttina myös mm. vastustuskyvyn ylläpitoon ja on tarpeellinen elimistön aineenvaihdunnan kannalta monin tavoin. Myös sydän, kynnet, hiukset ja iho tarvitsevat seleeniä. Seleenin tarve kasvaa erityisesti raskauden ja imetyksen aikana. Suomalaiset tarvitsevat seleeniä lisäravinteena mm. maaperämme köyhtymisen vuoksi. SelenoPrecisen valmistaa tanskalainen, korkeatasoisista terveystuotteistaan tunnettu Pharma Nord, ja tuote sopii hyvin suomalaisten seleenin tarpeeseen. Annostelu: 1 tabletti päivässä, ruokailun yhteydessä. 1 tbl sisältää seleeniä 200 µg. Ainesosat: Orgaaninen seleenihiiva (SelenoPrecise), täyteaine mikrokiteinen selluloosa (E460), dikalsiumfosfaatti (E341), piidioksidi (E551), pintakäsittelyaine hydroksipropyylimetyyliselluloosa (E464), talkki (E553b), paakkuuntumisenestoaine magnesiumstearaatti (E470b), väriaine titaanidioksidi (E171). Tuotetta ei tule käyttää, jos on allerginen jollekin sen ainesosalle. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Lisäravinne ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

SelenoPrecise 100 ug sisältää seleeniä, joka on elimistöllemme tärkeä antioksidantti ja hivenaine. Seleeniä on elimistössämme joka paikassa, ja seleeni osallistuu useiden entsyymien ja proteiinien kanssa elimistöä ylläpitäviin ja puolustaviin tehtäviin. Vastustuskyvyn ja sydämen hyvinvoinninkin kannalta seleeni on tärkeä. Seleenin puute on Suomessa yleistä maaperän köyhtymisestä johtuen, joten hyvinvoinnin ylläpitoon tarvittava lisäseleeni löytyy hyvin imeytyvässä muodossa PharmaNordin SelenoPrecise 100 ug -lisäravinteesta.

SelenoPrecise 100 ug tukee kilpirauhasen normaalia toimintaa

SelenoPrecise 100 ug sisältää glutationi-peroksidaasi nimistä entsyymiä, joka yhdessä toisten tärkeiden antioksidanttien kanssa suojaa kehomme soluja niin sanottujen vapaiden radikaalien aiheuttamalta hapettumisstressiltä. Ihmisen kehossa on triljoonia entsyymejä. Entsyymi on biologinen aine, jonka tehtävänä on toimia katalyyttina eli nopeuttaa tärkeitä kehomme kemiallisia reaktioita. Valmiste tukee useita seleenistä riippuvaisia proteiineja, normaalia siittiöiden muodostusta, kilpirauhasen normaalia toimintaa sekä hiusten ja kynsien pysymistä normaalina useiden muiden toimintojen ohella. SelenoPrecise on Pharma Nordin tehokas ja patentoitu seleenihiiva, joka sisältää L-seleenimetioniinia ja yli 30 erilaista orgaanista seleeniyhdistettä. Laadukkaan valmisteen seleenistä noin 88,7% imeytyy kehoon. Tuote on dokumentoitu yli 40:ssä julkaistussa tieteellisessä tutkimuksessa.

SelenoPrecise on monipuolisin dokumentoitu markkinoilla olevista seleenilähteistä. Tasainen ja korkea laatu ovat syynä siihen, että SelenoPrecise valmistetta käytetään tieteellisissä tutkimuksissa ja kaikenlaisissa aiheeseen liittyvissä tutkimusprosesseissa ympäri maailman. Kilpirauhanen on tärkeä elin, jolla on keskeinen rooli monissa elimistön aineenvaihdunnallisissa reaktioissa. Kilpirauhasen vajaatoiminnasta kärsitään maailmalla paljon: vajaasti toimiva kilpirauhanen saattaa johtaa vaikeisiin aineenvaihdunnan häiriöihin ja aiheuttaa vaihtelua kehon lämmössä, kynsissä, hiuksissa, painossa ja monissa muissa kehon toiminnoissa. Erittäin hyvä ja luonnollinen tapa tukea normaalia kilpirauhasen toimintaa on varmistaa päivittäin riittävä seleenin saanti. Seleenin puute voi johtaa vakaviin terveysongelmiin, kuten kohonneeseen syöpäriski in, sydän- ja verisuonitauteihin, korkeaan verenpaineeseen, impotenssiin, hedelmättömyyteen tai harmaakaihiin. Seleeni toimii antioksidanttina torjuen virusperäisiä sairauksia ja vapaiden radikaalien aiheuttamia haittoja elmistölle. Seleenin säännöllinen käyttö parantaa merkittävästi verenkiertoa ja pienentää sydäntautien riskiä. Suojaa erityisesti eturauhas- ja paksusuolisyöpään sairastumiselta. Maailmalla seleenin on tutkittu hidastavan HIV-potilailla sairauden etenemistä AIDS:ksi. Yleisesti ottaen seleeni vahvistaa immuniteettipuolustusta, josta on hyötyä monien sairauksien ehkäisyssä.

SelenoPrecise 100 ug, hyvin imeytyvää seleeniä

 • Seleeni on elimistölle tärkeä hivenaine.
 • Elimistölle tärkeää seleeniä hyvin imeytyvässä muodossa.
 • Vastustuskyvyn ja hyvinvoinnin tukena SelenoPrecise 100ug
 • Yksi elimistön tärkeimmistä hivenaineista.
 • SelenoPrecise 100 ug, ensiarvoista hyvinvoinnille
 • Tuotteella on dokumentoitu lähes 89%:n imeytyminen
 • Tuote sisältää hyvin imeytyvää orgaanista seleeniä

 • Verkkokauppa: Shopping4net
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun