Luontaistuotteet.com
Bio-Selen+Sinkki tabletti, Pharma Nord

Bio-Selen+Sinkki tabletti, Pharma Nord

11,70€

(0)
Bio-Selen+Sinkki -tabletit sisältävät elimistölle tärkeitä vitamiineja, hiven- ja kivennäisaineita. Yksi pilleri sisältää 100 mcg seleeniä ja 15 mg sinkkiä, joka tuo ruokavalioon tehokkaan päivittäisen hyödyllisen lisän. Lihaa, ja maitotuotteita karttavan henkilön on vaikea saada ruoasta riittävää päivittäistä seleenimäärää. Bio-Selen+Sinkki on tehokas sekä luonnollinen ravintolisä Seleenin tiedetään.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  11,70€
 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  15,99€
  90 tablettia
  0,18 € / tablettiaa
 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  16,89€
  90 tablettia
  0,188 € / tablettiaa
 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  17,99€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  22,95€
  150 tablettia
  0,153 € / tablettiaa
from €11.7 to €22.95 5
Bio-Selen+Sinkki tabletti, Pharma Nord hinnan kehitys

Bio-Selen+Sinkki -tabletit sisältävät elimistölle tärkeitä vitamiineja, hiven- ja kivennäisaineita. Yksi pilleri sisältää 100 mcg seleeniä ja 15 mg sinkkiä, joka tuo ruokavalioon tehokkaan päivittäisen hyödyllisen lisän. Lihaa, ja maitotuotteita karttavan henkilön on vaikea saada ruoasta riittävää päivittäistä seleenimäärää.

Bio-Selen+Sinkki on tehokas sekä luonnollinen ravintolisä

Seleenin tiedetään ehkäisevän tehokkaasti tulehduksellisia sairauksia, huolehtivan maksan toiminnasta, ja vahvistavan elimistön omaa vastustuskykyä. Suomen maaperässä ei ole riittävän paljon seleeniä, joten sitä on saatavan monipuolisen ruokavalion, ja tehokkaan ravintolisän avulla. Luonnollisia seleenin lähteitä ovat muun muassa, sisäelimet, maksa, kala, munuaiset, ja pähkinät. Seleeni tunnetaan tehokkaana antioksidanttina, ja sinkki tarvitaan päivittäin hiusten ja kynsien hyvinvointiin, testosteronin tuotantoon, haavojen paranemiseen, lapsilla, ja nuorilla pituuskasvuun. Sinkin puute elimistössä aiheuttaa aknea, hiustenlähtöä, ja masennusta. Bio-Selen+Sinkki -valmiste vahvistaa elimistöä vapaita radikaaleja, ja muita elimistöä uhkaavia häiriötekijöitä, kuten tulehduksia vastaan.

Bio-Selen+Sinkki on ravintolisä, joka toimii tehokkaana elimistön vastustuskyvyn ylläpitäjänä terveellisen, monipuolisen ruokavalion ohella. Valmiste estää haitallisten vapaiden radikaalien toiminnan elimistön energia-aineenvaihdunnassa. Tunnetut, kuona-aineet, eli vapaat radikaalit pitää poistaa elimistöstä, ennen kuin tärkeät kudokset, ja solut ehtivät vaurioitumaan. Yksi tabletti sisältää B6-Vitamiinia 2,2vmg, A-vitamiinia 1mg, E-vitamiinia 15 mg, C-vitamiinia 90 mg, Seleeniä 100mcg, ja Sinkkiä 15mg.

Bio-Selen+Sinkki estää haitallisten bakteerien hyökkäykset elimistöön

 • Bio-Selen+Sinkki toimii antioksidantin tavoin ja vahvistaa elimistön vastustuskykyä
 • Bio-Selen+Sinkki ei aiheuta käyttäjälle riippuvuutta

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun