Luontaistuotteet.com
Salus Floradix Kräuterblut-Saft rautavalmiste

Salus Floradix Kräuterblut-Saft rautavalmiste

23,50€
Floradix on rauta-vitamiinivalmiste, joka sisältää vahvistavia yrttejä, sekä hyvin imeytyvää hedelmämehua. Valmisteen käyttö ei ärsytä vatsaa, eikä se sisällä säilöntäaineita. Ota käyttöön Floradix, kun syöt yksipuolisesti, urheilet, laihdutat, olet kasvissyöjä, tai olet raskaana.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  23,50€
from €23.5 to €23.5 1
23.5 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Floradix on rauta-vitamiinivalmiste, joka sisältää vahvistavia yrttejä, sekä hyvin imeytyvää hedelmämehua. Valmisteen käyttö ei ärsytä vatsaa, eikä se sisällä säilöntäaineita. Ota käyttöön Floradix, kun syöt yksipuolisesti, urheilet, laihdutat, olet kasvissyöjä, tai olet raskaana, imetät, tunnet itsesi väsyneeksi tai olet toipilaana.

Floradix rautapitoinen vitamiinimehuvalmiste kehosi hyvinvoinniksi

Floradix valmiste parantaa normaalia energia-aineenvaihduntaa, ja parantaa väsymystä tehostamalla punasolujen hemoglobiinin tuotantoa. Valmiste sisältää yrttien vesiuutetta, nokkosta, porkkanaa, pinaatinlehteä, juolavehnää, väinönputkenjuurta, ruskolevää, fenkolinsiementä, pomeranssinkuorta, ja karkadekukkaa. Valmisteessa on mukana myös hedelmätäysmehutiivisteitä, kuten rypälettä, päärynää, karhunvatukkaa, mustaviinimarjaa, appelsiinia, kirsikkaa, sitruunaa, punajuurta, carob-uutetta, hunajaa, omenaa, ja ruusunmarjauutetta. Valmisteesta löytyy myös hellävaraista, mutta tehokasta vehnänalkiouutetta, hiivauutetta, askorbiinihappoa, ja luontaista appelsiiniaromia. Valmistetta voi nauttia kerran päivässä ennen ruokailua, 20ml kerrallaan. Päiväannos on 20ml, jossa rautaa on 15mg. C-vitamiinia päiväannoksessa on 20mg. Näiden lisäksi tuote sisältää myös tärkeää b-vitamiinia.

Floradix päiväannos (20 ml) sisältää: rautaa 15 mg päivittäisestä suositellusta raudan saantisuosituksesta. Valmiste sisältää vatsaystävällistä rautaglukonaattia, joka imeytyy tehokkaasti nestemäisessä muodossa. Floradix maistuu raikkaan hedelmäiseltä, ja on maidoton, soijaton, ja säilöntäaineeton. Voidaankin todeta, ettei rautavalmisteen imeytymistehon kannalta ole yhdentekevää, minkä rautavalmisteen valitsee. Floradix valmisteen sisältämä ferro-muodossa oleva rauta (Fe2+) imeytyy huomattavasti paremmin kuin ferri-muodossa oleva rauta, eli (Fe3+).

Floravital on säilöntäaineeton, makeuttamaton, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton

 • Floradixin sisältämä orgaaninen rautaglukonaatti nostaa hemoglobiinia nopeasti, ja imeytyy tehokkaasti
 • Floradix valmiste ei sisällä säilöntä- tai väriaineita.

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun