Luontaistuotteet.com
Tri Tolosen Ubikinon 200 mg 60 kapselia, Tohtori Tolonen

Tri Tolosen Ubikinon 200 mg 60 kapselia, Tohtori Tolonen

Tri Tolosen Ubikinon 50 mg, Tohtori Tolonen Tri Tolosen Ubikinon 200 mg 60 kapselia, Tohtori Tolonen
37,95€
(0)
Tri Tolosen Ubikinon 200 mg on erikoisvahva ubikinonivalmiste. Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on supertehokas vitamiinien kaltainen fysiologinen yhdiste. Kyseessä on tehokas rasvaliukoinen antioksidantti, joka on suosittu ja turvallinen ravintolisä. Ubikinoni vapauttaa energiaa sydän- ja aivosoluille, joita se suojelee erinomaisesti rappeutumiselta ja erilaisilta sairauksilta. Ubikinoni.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  Jouluksi tilattava viimeistään 19.12.*
  37,95€
from €37.95 to €37.95 1
Tri Tolosen Ubikinon 200 mg 60 kapselia, Tohtori Tolonen hinnan kehitys

Tri Tolosen Ubikinon 200 mg on erikoisvahva ubikinonivalmiste. Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on supertehokas vitamiinien kaltainen fysiologinen yhdiste. Kyseessä on tehokas rasvaliukoinen antioksidantti, joka on suosittu ja turvallinen ravintolisä. Ubikinoni vapauttaa energiaa sydän- ja aivosoluille, joita se suojelee erinomaisesti rappeutumiselta ja erilaisilta sairauksilta.

Ubikinoni edistää tärkeiden ravinteiden imeytymistä kehon käyttöön.

Ubikinoni ehkäisee muun muassa sarkopeniaa eli lihasmassan vähenemistä, elimistön vanhenemismuutoksia, kuten ihon rypistymistä, LDL-kolesterolin hapettumista sekä veren sokeripitoisuuden ja kohonneen verenpaineen äkillistä nousua. Ubikinonin suositeltu päiväannos käyttäjää kohden on 50–150 mg päivässä. Ubikinoni ehkäisee ja lievittää tehokkaasti myös nivelreumaa, nivelrikkoa sekä glaukooman eli kohonneen silmänpaineen haittavaikutuksia. Ubikinoni on tehokas antioksidantti myös muistiongelmien ennaltaehkäisyssä ja suojaa tehokkaasti myös muilta elimistön kognitiivisten toimintojen heikkenemiseltä. Ubikinonia on kaikkien solujen kalvoilla ja mitokondrioissa, joissa sen tehtävänä on energian tuottaminen rasvahapoista, hapesta ja ravinnon hiilihydraateista.

Ubikinon Q10:ta löytyy luonnostaan kaikista kehon soluista. Ihmisellä alkaa noin 30 vuoden iästä lähtien kehon oma Q10 tuotanto vähetä voimakkaasti. Ubikinoni imeytyy vereen parhaiten yhdessä ravintorasvojen kanssa, sillä se on luonnostaan rasvaliukoinen yhdiste. Kapselit suositellaan ottamaan yhdessä rasvaa sisältävän aterian tai kalaöljyn kera. Ubikinoni ei aiheuta minkäänlaisia sivuvaikutuksia suurinakaan päiväannoksina. Tuotteen suositeltu vuorokausiannos on 1-2 kapselia, joka sisältää ubikinonia 100-200 mg. Maksa syntetisoi ubikinonia, mutta sen tuotanto vähenee iän myötä.Ihmisen veren ubikinonipitoisuus on suurimmillaan 20-vuotiaana, jonka jälkeen se vähitellen pienenee. 40-vuotiaana vähennystä on 30 %, 60-vuotiaalla 50 % ja 70-vuotiaalla jo 75 %. Sitä voidaan ehkäistä nauttimalla ubikinonia päivittäin ravintolisänä. 

Ubikinoni tasoittaa tehokkaasti verensokeria ja hidastaa ikääntymisen vaikutuksia

 • Ubikinoni parantaa miesten hedelmällisyyttä
 • Ubikinoni edistää yleistä terveyttä solujen energiantuotantoa parantamalla
 • Pakkauksen tabletti tavallista vahvempi ja sisältää 200mg ubikinonia eli koentsyymiä
 • Annostus1 kapseli päivässä.

 • Verkkokauppa: Hyvinvoinnin Tavaratalo
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa Jouluksi tilattava viimeistään 19.12.*
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun