Luontaistuotteet.com
Puhdas+ Caps Q10

Puhdas+ Caps Q10

23,99€
Puhdas+ Caps Q10 on korkealaatuinen ja kotimainen ravintolisä. Sitä käytetään ylläpitämään ubikinonin määrää elimistössä. Ubikinonin määrä vähenee ikääntymisen myötä. Myös jotkut sairaudet vaikuttavat sen määrään kehossa. Puhdas+ Caps Q10 nopeasti näkyviä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  23,99€
from €23.99 to €23.99 1
23.99 Aminopörssi hinta tuotteelle

Puhdas+ Caps Q10 on korkealaatuinen ja kotimainen ravintolisä. Sitä käytetään ylläpitämään ubikinonin määrää elimistössä. Ubikinonin määrä vähenee ikääntymisen myötä. Myös jotkut sairaudet vaikuttavat sen määrään kehossa.

Puhdas+ Caps Q10 nopeasti näkyviä muutoksia

Ubikinoni eli koentsyymi CoQ10 on rasvaliukoinen molekyyli. Sitä esiintyy luontaisesti ihmisen elimistön kaikissa soluissa, mutta vanheneminen, erilaiset sairaudet ja myös jotkut lääkkeet vähentävät ubikinonin biosynteesiä. Suurimmillaan ubikinonin määrä on ihmisellä noin 20-vuotiaana, minkä jälkeen sen määrä alkaa vähitellen laskea. Puhdas+ Caps Q10 auttaa ylläpitämään tärkeää ubikinonin määrää elimistössä. Suositeltu vuorokausiannos on yksi kapseli päivässä. Yksi kapseli sisältää 100 milligrammaa ubikinonia. Tuote ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Puhdas+ Caps Q10 ei myöskään sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, eikä makeutusaineita.

Puhdas+ Caps Q10 -kapselit ovat erittäin korkealaatuisia, puhtaita ja aidosti kotimaisia tuotteita. Niiden valmistuksessa ei käytetä mitään ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntä- väri- ja pintakäsittelyaineita. Ennen ravintolisän käyttöä tulisi aina tarkistaa, että tuote sopii varmasti itselle. On myös erittäin tärkeää noudattaa suositeltua vuorokausiannostelua. Ravintolisä ei koskaan korvaa terveellistä, monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai muita terveellisiä elämäntapoja.

Puhdas+ Caps Q10

 • Auttaa ylläpitämään ubikinonin määrää elimistössä
 • Puhdas, kotimainen ravintolisä

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun