Vivania Beauty Shot -juoma, 500 ml

Vivania Beauty Shot -juoma, 500 ml

Halvin hinta säästä -26%
16,95€
22,95€
34.3
(3)
Ihonhoidon parhaat tehoaineet kollageeni, hyaluronihappo ja C-vitamiinivalmiste yhdessä tuotteessa. Vivania Beauty Shot -juoma on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa ylläpitää ja edistää ihon kauneutta ja hyvinvointia. Kauniin ihon tehoaineet Vivania Beauty Shot -juoma on todellinen ihonhoidon supertuote. Siinä on kolmea ihon kauneuden kannalta erittäin.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  2,95 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  16,95€
  22,95€
 • Toimitusaika
  1-4 päivää
  Toimituskulut
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  21,99€
from €16.95 to €21.99
Vivania Beauty Shot -juoma, 500 ml hinnan kehitys

Ihonhoidon parhaat tehoaineet kollageeni, hyaluronihappo ja C-vitamiinivalmiste yhdessä tuotteessa. Vivania Beauty Shot -juoma on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa ylläpitää ja edistää ihon kauneutta ja hyvinvointia.

Kauniin ihon tehoaineet

Vivania Beauty Shot -juoma on todellinen ihonhoidon supertuote. Siinä on kolmea ihon kauneuden kannalta erittäin olennaista ainetta optimaalisessa suhteessa. Tuote sisältää hyvin imeytyvää ensimmäisen tyypin hydrolysoitua kollageenia, hyaluronihappoa sekä C-vitamiinia. Näillä jokaisella on tutkitusti tärkeä rooli ihon hyvinvoinnin kannalta. Monissa tuotteissa on kuitenkin vain yhtä tai kahta näistä tehoaineista, mutta Vivania Beauty Shot -juomassa on haluttu yhdistää samaan tuotteeseen kaikki tärkeimmät ihon nuorekkuuteen vaikuttavat aineet. Tämä helpottaa merkittävästi käyttäjän arkea. Yhdessä Vivania Beauty Shot -juoma-annoksessa kollageenia 10 000 mg, hyaluronihappoa 100 mg ja C-vitamiinia 75 mg. Yhdessä nämä tehoaineet vahvistavat ihon rakennetta edistäen sen nuorekkuutta. Tyypillisesti Vivania Beauty Shot -juoman säännöllisen käytön jälkeen asiakkaamme huomaavat eroja esimerkiksi ihon kimmoisuudessa ja elinvoimaisuudessa.

Kollageeni on luonnollinen proteiini, joka auttaa ihoa säilyttämään normaalin kiinteytensä. Vivania Beauty Shot -juoman kollageeni on Peptan® kollageeniä, joka on erityisen pienimolekyylistä, minkä ansiosta se imeytyy tavanomaista paremmin. Käyttäjä hyötyy ainoastaan niistä ainesosista, jotka imeytyvät. Tästä syystä Vivania Beauty Shot -juoman kehittäjät ovat panostaneet juuri tähän ominaisuuteen. Kollageeni saadaan kalasta, joten se on turvallinen luonnontuote. C-vitamiini puolestaan on välttämätöntä kollageenin muodostumiselle elimistössä. Hyaluronihappo on myös luonnollinen aine, jota esiintyy niin ihmiskehossa kuin kaikissa elollisissa organismeissa. Se auttaa sitomaan kosteutta, millä on juonteita tasoittava ja kiinteyttävä vaikutus. Kokeile nyt Vivania Beauty Shot -juomaa, ja totea itse näiden superaineiden vaikutukset ihosi hyvinvointiin.

Kollageeni, hyaluronihappo ja C-vitamiini kerralla yhdestä tuotteesta

 • Tehokas tuote ihon hyvinvointiin
 • Kaunis iho luonnon superaineilla

 • Verkkokauppa: Hyvinvoinnin Tavaratalo
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 2,95 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus

Samankaltaisia tuotteita

Muita tuotteita Kollageeni -kategoriasta

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun