Luontaistuotteet.com
Vida Vahva Sinkki + B6 vitamiini

Vida Vahva Sinkki + B6 vitamiini

7,99€
(0)
Ihminen tarvitsee sinkkiä päivittäin. Sinkki edesauttaa testosteronin tuotannossa, sekä edesauttaa kynsien ja hiusten hyvinvointia. Vidan yhdisteessä on välttämätön sinkki sekä immuniteetille tärkeä b6 vitamiini samassa paketissa. Miksi Vidan tuote? Vidan vahva sinkki + B-6-vitamiini on suomessa valmistettu laadukas ravintolisä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  7,99€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  8,50€
from €7.99 to €8.5 2
Vida Vahva Sinkki + B6 vitamiini hinnan kehitys

Ihminen tarvitsee sinkkiä päivittäin. Sinkki edesauttaa testosteronin tuotannossa, sekä edesauttaa kynsien ja hiusten hyvinvointia. Vidan yhdisteessä on välttämätön sinkki sekä immuniteetille tärkeä b6 vitamiini samassa paketissa.

Miksi Vidan tuote?

Vidan vahva sinkki + B-6-vitamiini on suomessa valmistettu laadukas ravintolisä. Yksi tabletti päivässä riittää. Sinkki on suuressa roolissa hiusten sekä kynsien hyvinvoinnin ylläpitämisessä. B-6 vitamiini taas antaa immuunijärjestelmälle voimaa ylläpitää sen perus toimintoja. Lisääntynyt sinkin tarve voi johtua esimerkiksi runsaasta alkoholin kulutuksesta. Myös stressi, ja fyysinen rasitus vaikuttaa vitamiinien lisääntyneeseen tarpeeseen. Vidan sinkki tabletit ovat helposti nieltävissä, ja ne ovat mauttomia. Tuote on laktoositon sekä gluteeniton, ja yksi tabletti sisältää jopa 250% päivittäisestä sinkin tarpeesta, sekä 286% päivittäisestä B-6-vitamiinin tarpeesta.

Vidan vahva sinkki on ehdoton ostos, kun sinkin tarpeesi lisääntyy tai haluat ylläpitää immuniteetin normaalia toimintaa. Sinkki ravintolisänä on hyvä valinta, kun epäilet että et saa sitä tarpeeksi ruokavaliostasi. B-6-vitamiini mukana tukee yleistä immuunijärjestelmän toimintaa. Ravintolisien ei kuitenkaan tule korvata terveellistä & monipuolista ruokavaliota, ja annettua vuorokausiannostusta ei saisi ylittää. Sinkin käytöllä on myös havaittu flunssan kestoa lyhentävä vaikutus.

Sinkistä sekä B6-vitamiinista apua ihon ongelmiin ja aineenvaihduntaan.

 • B6-vitamiini on antioksidantti
 • Sinkki tekee hyvää iholle

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun