Luontaistuotteet.com
Mivitotal Plus, Bringwell

Mivitotal Plus, Bringwell

Mivitotal Flex monivitamiini, Bringwell Mivitotal Plus, Bringwell Mivitotal 100 kapselia, Bringwell
10,99€

Mivitotal Plus on erinomainen monivitamiini koko perheelle. Tuote on maailman myydyin nestemäinen monivitamiini, ja se on saanut lukuisia alan palkintoja. Mivitotal Plus on mm. palkittu Suomen parhaana terveystuotteena. Mineraalit ja vitamiinit oikeassa suhteessa Mivitotalin avulla on helppo huolehtia siitä, että keho saa juuri oikean määrän tärkeitä vitamiineja.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  10,99€
 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  15,99€
  1000 ml
  0,016 € / ml
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  17,20€
  500 ml
  0,034 € / ml
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  17,20€
  500 ml
  0,034 € / ml
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  33,80€
  1000 ml
  0,034 € / ml
from €10.99 to €33.8 5
10.99 Aminopörssi hinta tuotteelle
15.99 Aminopörssi hinta tuotteelle
17.2 Fitnesstukku hinta tuotteelle
17.2 Fitnesstukku hinta tuotteelle
33.8 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Mivitotal Plus on erinomainen monivitamiini koko perheelle. Tuote on maailman myydyin nestemäinen monivitamiini, ja se on saanut lukuisia alan palkintoja. Mivitotal Plus on mm. palkittu Suomen parhaana terveystuotteena.

Mineraalit ja vitamiinit oikeassa suhteessa

Mivitotalin avulla on helppo huolehtia siitä, että keho saa juuri oikean määrän tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Mineraalit ovat Mivitotal Plus -tuotteessa kolloidissa muodossa, jonka ansiosta ne imeytyvät kehoon tehokkaasti. Tuote sisältää mm. booria, jodia, rautaa, fosforia, kalsiumia ja kromia. Yhteensä mineraaleja on Mivitotalissa peräti yli 70 erilaista, joten kyseessä on oikea tehopakkaus. Mivitotal Plus sisältää myös monia vitamiineja, joiden avulla jaksaa paremmin. Tuotteen sisältämä C-vitamiini vähentää väsymystä ja uupumusta. Mukana on myös mm. E-vitamiinia, riboflaviinia ja seleeniä, jotka auttavat taistelemaan solujen hapettumisstressiä vastaan. Tuote sopii myös kasvisruokavaliota noudattaville, sillä se sisältää B12-vitamiinia. Mivitotal Plus on erinomainen ravintolisä täydentämään yksipuolista ruokavaliota, mutta sitä ei tulisi käyttää monipuolisen ja terveellisen ruoan korvikkeena.

Mivitotal Plus sisältää ananaksen ja appelsiinin makuaineita. Tuotteen voi sekoittaa esimerkiksi veteen tai mehuun maun laimentamiseksi. Tuote kannattaa nauttia ruokailun yhteydessä. Suositeltu vuorokausiannos aikuisille on 1 ruokalusikallinen (15 ml) kahdesti päivässä. Yli 12-vuotiaille lapsille sopivin annos on yksi ruokalusikallinen vuorokaudessa. Yli 3-vuotiaille suositellaan 1 teelusikallinen (5 ml) kerran päivässä. Ravistettava ennen käyttöä. Mivitotal Plussaa ei suositella sen sisältämän L-tyroksiinin ja jodin vuoksi henkilöille, joilla on kilpirauhasen liikatoimintaa. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, eikä suositeltua vuorokausiannosta tule ylittää. Tuote on vähälaktoosinen, hiivaton, sokeriton ja luontaisesti gluteeniton. Pakkauskoko on 1 litra.

Yhteensä yli 100 ravintoainetta

 • Elimistölle välttämättömät ravintoaineet yhdessä tuotteessa
 • Sisältää vitamiinien ja mineraalien lisäksi mm. aminohappoja, ubikionia ja psylliumia

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun