Luontaistuotteet.com
CocoVi Mehiläisen siitepöly

CocoVi Mehiläisen siitepöly

18,90€
(0)
Mehiläisen siitepöly sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja sekä myös proteiinia ja ravintokuitua. Siitepölyrakeet maistuvat makealta ja niitä voi ripotella ruuan joukkoon tai koristeeksi vaikka jäätelön päälle. Tehokkaasti ravinteita siitepölystä CocoVi Mehiläisen siitepöly sisältää.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  18,90€
from €18.9 to €18.9 1
CocoVi Mehiläisen siitepöly hinnan kehitys

Mehiläisen siitepöly sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja sekä myös proteiinia ja ravintokuitua. Siitepölyrakeet maistuvat makealta ja niitä voi ripotella ruuan joukkoon tai koristeeksi vaikka jäätelön päälle.

Tehokkaasti ravinteita siitepölystä

CocoVi Mehiläisen siitepöly sisältää B-ryhmän vitamiineja (B1, B2), C-vitamiinia sekä mineraaleja, kuten kalsiumia ja rautaa. Se onkin siis oikea tehopakkaus. Siitepölyä kerätessä mehiläispesän suulle laitetaan suodatin, jolloin pesään saapuvien mehiläisten jaloista tippuu siitepöly talteen. Suodattimeen jää noin 10-15% kaikesta mehiläisten keräämästä siitepölystä, joten sitä jää reilusti myös mehiläisille itselleen.

Mehiläisen siitepöly on erinomainen ja luonnon oma monivitamiini. Mehiläisen siitepöly sisältää runsaasti B-ryhmän vitamiineja (B1, B2, B3, B6, B9), A-, C-, D- ja E-vitamiineja, hivenaineita sekä 22 aminohappoa, joista kahdeksan on ihmiselle tärkeää, mutta joita kehomme ei itse pysty tuottamaan. Kiinalaisten Kultapöly Mehiläistuotteita arvostettiin jo muinaisessa Egyptissä. Hunajaa ja siitepölyä uhrattiin jumalille ja papyryskääröihin tallennettiin mehiläisten kuvia. Siitepölyllä hoivataan mieltä sekä kehoa edelleen monissa eri kulttuureissa, myös meillä Pohjolassa.

Lisää siitepölyä esimerkiksi smoothien joukkoon tai syö sellaisenaan! Siitepölyä ei kannata kuumentaa, sillä sen herkät ainesosat saattavat tuhoutua lämpimässä. Ravinteet imeytyvät entistä paremmin, jos siitepölyrakeita liottaa vedessä 12 tuntia. Suositeltu käyttömäärä on 1/2 tl - 1 rkl vuorokaudessa. Kannattaa aloittaa pienellä määrällä ja nostaa annostusta vähitellen isommaksi. Joillain ihmisillä siitepölyrakeet saattavat aiheuttaa allergisia reaktioita, joten käyttö kannattaa aloittaa varovasti.

Terveyttä mehiläisen siitepölystä

 • Sisältää useita eri vitamiineja ja mineraaleja
 • Sisältää paljon proteiinia ja ravintokuitua

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun