Tri Tolosen E-EPA 650 mg, Tohtori Tolonen

Tri Tolosen E-EPA 650 mg, Tohtori Tolonen

Tri Tolosen E-EPA 500 mg kapseli, Tohtori Tolonen Tri Tolosen E-EPA 650 mg, Tohtori Tolonen
Halvin hinta, 60 kapselia
19,95€
00.0
(0)
Tri Tolosen E-EPA on taatusti vahva ja laadukas kalaöljykapseli, sillä yksi kapseli vastaa noin 400 grammaa lohta. Se sisältää 90 % puhdasta E-EPA rasvahappoa Tyynenmeren puhtaista kaloista. Kalaöljy auttaa ehkäisemään useita sairauksia Tri Tolosen E-EPA ei ole kalanmaksaöljyä, vaan se on valmistettu luurankolihaksesta uutetusta öljystä.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  2,95 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  19,95€
  60 kapselia
  0,33 € / kapseliaa
 • Toimitusaika
  1-4 päivää
  Toimituskulut
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  20,99€
  60 kapselia
  0,35 € / kapseliaa
from €19.95 to €20.99
Tri Tolosen E-EPA 650 mg, Tohtori Tolonen hinnan kehitys

Tri Tolosen E-EPA on taatusti vahva ja laadukas kalaöljykapseli, sillä yksi kapseli vastaa noin 400 grammaa lohta. Se sisältää 90 % puhdasta E-EPA rasvahappoa Tyynenmeren puhtaista kaloista.

Kalaöljy auttaa ehkäisemään useita sairauksia

Tri Tolosen E-EPA ei ole kalanmaksaöljyä, vaan se on valmistettu luurankolihaksesta uutetusta öljystä. Se on ensin molekyylitislattu, jonka jälkeen se on tislattu vielä kertaalleen tyhjiötislaamalla, mikä poistaa öljystä suurimman osan ympäristömyrkyistä ja haitallisista ainesosista. Tämän korkealuokkaisen kalaöljykapselin valmistuksessa käytetään moninkertaiset määrät kalaöljyä tavalliseen kalaöljykapseliin verrattuna, mikä tekee siitä myös tehokkaampaa. Kalaöljyn on todettu alentavan riskiä sairastua esimerkiksi sydänsairauksiin ja korkeaan verenpaineeseen, tai helpottavan useiden sairauksien oireita, kuten korkeaa verenpainetta ja nivelreumaa. Kalaöljy myös edistää muun muassa hampaiden, luuston, immuunijärjestelmän ja sydämen hyvinvointia. Sen lisäksi sen tiedetään ylläpitävän normaalia näkökykyä, edistävän solujen jakautumisprosessia (jolloin solut uusiutuvat nopeammin) ja lihasten kimmoisuutta. E-EPA on mainio lisäravinne terveellisen ruokavalion tueksi. Huomaathan kuitenkin, ettei se korvaa hyvää ja monipuolista ruokavaliota.

D-vitamiinin on katsottu ehkäisevän tehokkaasti esimerkiksi flunssaa, erilaisia allergioita, osteoporoosia, joitakin verisuonitauteja sekä masennusta. D-vitamiinia on kuitenkin meille suomalaisille tarjolla liian vähän. Suurin osa D-vitamiinista nimittäin valmistuu kehossa suoran auringonvalon ansiosta, mutta juuri auringonvalosta meillä on puutetta suurimman osan vuodesta. Pimeän vuodenajan myötä myös vitamiinien tarve lisääntyy. Tutkimusten mukaan D-vitamiinilla on vaikutusta luuston aineenvaihdunnan ylläpidon lisäksi esimerkiksi sydämen ja verisuoniston, aivojen sekä nivelten hyvinvointiin. Tri Tolosen kalaöljykapselit sisältävät E-EPAn lisäksi myös D3-vitamiinia, joka yhdessä E-EPAn kanssa imeytyy helpommin elimistöön, sillä D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini. Tri Tolosen kalaöljykapseleilla varmistat päivittäisen rasvahappojen ja D-vitamiinin saantisi huoletta.

Hyödyllistä tietoa tuotteesta

 • Annostus: 1-2 kapselia päivässä.
 • Pakkauskoko 120 kapselia.

 • Verkkokauppa: Hyvinvoinnin Tavaratalo
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 2,95 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus

Samankaltaisia tuotteita

Muita tuotteita Antioksidantit -kategoriasta

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun