Luontaistuotteet.com
Udos Choice Oil Blend, Udo

Udos Choice Oil Blend, Udo's Choice

21,00€

Udo's Choice - Omega3-öljy sisältää täydellisessä suhteessa omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Öljy on mekaanisesti puristettua. Tuote on mainio ratkaisu välttämättömien rasvahappojen lisäämiseksi osaksi päivittäistä ruokavaliota! Omega-rasvahappojen optimaalinen suhde tekee Udo's Choicesta tasapainoisen valinnan. Omega3-.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  21,00€
  250 ml
  0,084 € / ml
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  21,00€
  250 ml
  0,084 € / ml
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  36,60€
  500 ml
  0,073 € / ml
from €21 to €36.6 3
21 Fitnesstukku hinta tuotteelle
21 Fitnesstukku hinta tuotteelle
36.6 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Udo's Choice - Omega3-öljy sisältää täydellisessä suhteessa omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Öljy on mekaanisesti puristettua. Tuote on mainio ratkaisu välttämättömien rasvahappojen lisäämiseksi osaksi päivittäistä ruokavaliota! Omega-rasvahappojen optimaalinen suhde tekee Udo's Choicesta tasapainoisen valinnan.

Omega3-, Omega6 ja -9 -rasvahapot

Rasvan ollessa ruokavalioajattelussa ajoittain aliarvostettu ravintoaine on vaikea unohtaa sen tärkeä asema ruokavalion kokonaisuudessa. Rasvalla on elimistössä monia tehtäviä, ja erityisesti vähän rasvaa syövien tulisi huolehtia siitä, että he saavat varmasti riittävästi hyvälaatuista rasvaa. Udo's Choice öljy sisältää Omega-3- ja Omega-6-rasvahappoja täydellisen optimaalisessa suhteessa. Keho ei itse pysty tuottamaan näitä välttämättömiä rasvahappoja, joten ne on saatava ravinnosta. Riittävä omega-rasvahappojen saanti varmistaa sen, että elimistö pystyy itse tuottamaan näistä muita rasvahappoja mahdollisimman hyvin. Eri omega-rasvahappojen oikea tasapaino on keskeisessä asemassa, koska yksipuolinen rasvahappojen saanti voi johtaa jopa toisten rasvahappojen puutteeseen! Öljyn makua karttavat voivat kokeilla sekoittaa tuotteen tuoremehuun, jolloin maku on miellyttävä. Soveltuu salaatinkastikkeisiin ja lisättäväksi valmiiseen ruokaan - ei kuitenkaan paistamiseen tai muuten lämmitettäväksi!

Udo Erasmus on yksi maailman johtavista rasvatutkijoista. Udo's Choice on tasapainoinen sekoitus kylmäpuristettuja luomukasviöljyjä. Nauti 2 rkl (30 ml) vuorokaudessa ruokailun yhteydessä. Käyttö on aloitettava varovasti 1 rkl kerrallaan. Ravista pulloa ennen käyttöä, jotta ravintoaineet tasoittuvat. Moni huomaa vaikutuksia ihon ja hiusten kunnossa hyvinkin pian. Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää. Säilytetään jääkaapissa myös avaamattomana, enintään 7 asteessa. Avaamattoman pullon voi pakastaa säilyvyyden parantamiseksi. Huom.: Udo's Choice öljyä ei tule lämmittää tai käyttää paistamiseen. Udo's Choice kylmäpuristetaan hapettomassa ja valottomassa ympäristössä. Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen. Ei geenimuunneltuja valmistusaineita. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Omega -rasvahappoja optimaalisessa suhteessa!

 • Pääasiassa pellavansiemenöljyä, auringonkukkaöljyä ja seesamiöljyä
 • Lisäksi kookos-, riisi- ja kauralese-, sekä jättihelokkiöljyä
 • Mekaanisesti puristettu alle 50 asteessa

 • Verkkokauppa: Fitnesstukku
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun