Luontaistuotteet.com
Night Time 60 kapselia, Pukka

Night Time 60 kapselia, Pukka

15,90€
Pukan valmistamat Night Time -kapselit auttavat kaikkia uniongelmista kärsiviä hellällä tavalla. Kapseleiden avulla on helpompi nukahtaa ja myös unenlaatu on yleensä paljon parempi, eikä yön aikana heräile niin usein. Luonnosta apua uniongelmiin Monet kärsivät unettomuudesta tai öisin heräilystä. Nyt ongelmien kanssa ei kuitenkaan.... Lue lisää
 

Pukan valmistamat Night Time -kapselit auttavat kaikkia uniongelmista kärsiviä hellällä tavalla. Kapseleiden avulla on helpompi nukahtaa ja myös unenlaatu on yleensä paljon parempi, eikä yön aikana heräile niin usein.

Luonnosta apua uniongelmiin

Monet kärsivät unettomuudesta tai öisin heräilystä. Nyt ongelmien kanssa ei kuitenkaan tarvitse olla yksin, sillä on olemassa useita luonnonmukaisia lääkkeitä erilaisiin uniongelmiin. Yksi tällaisista on brittivalmistaja Pukka Herbsin Night Time, jolla on todistetusti myönteisiä vaikutuksia unettomuuteen. Tuotteessa on yrttejä, kuten valeriaana sekä ashwagandha. Valeriaanan on todistettu vaikuttavan unettomuuden lisäksi myös rauhattomuuteen. Tämän kasvin vaikutus auttaa rentoutumaan sekä antaa rauhalliselle unelle hyvät lähtökohdat. Ashwagandha taas on useita satoja vuosia vanha lääkekasvi, joka muun muassa madaltaa kortisolitasoja sekä tasapainottaa kilpirauhasarvoja rentouttavan vaikutuksen lisäksi.

Suomessa vuodenaikojen vaihtelu voi vaikuttaa myös unirytmiin. Yöttömien öiden aikaan voi olla vaikea saada unta, kun taas talvisin pimeät illat saattavat alkaa väsyttämään aikaisemmin. Sen vuoksi moni saattaa kaivata apua nukahtamiseen ja hyvään uneen. Pukan Night Time -kapselit ovat hyvä ravintolisä auttamaan erilaisiin uniongelmiin. Ne eivät itsessään ratkaise ongelmia, eivätkä toimi unilääkkeiden tavoin. Ne kuitenkin helpottavat nukahtamista rentouttamalla kehon.

Luonnonmukaiset kapselit unettomuuteen

  • Luonnonmukaisuus, eikä keinotekoisia lisäaineita
  • Tutkitusti tehokas ja turvallinen

    Siirry alkuun