Luontaistuotteet.com
Puhdistamo Spirulina -jauhe, luomu, 100 g

Puhdistamo Spirulina -jauhe, luomu, 100 g

Puhdistamo Spirulina -jauhe, luomu, 100 g Puhdistamo Spirulinatabletit
9,59€
(0)
Spirulinan on sanottu olevan maailman ravinnerikkain kasvi. Se on luonnon oma proteiinipommi sekä monivitamiini. Spirulina on mikroskooppinen levä, joka kuivatessaan muuttuu tummanvihreäksi. Laatuvalmistaja Puhdistamon Spirulina -jauhe on valvottu tuote Havaijilta, jota on turvallista käyttää. Vihreää energiaa vauhdikkaaseen päivään Tämä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  9,59€
from €9.59 to €9.59 1
9.59 Aminopörssi hinta tuotteelle

Spirulinan on sanottu olevan maailman ravinnerikkain kasvi. Se on luonnon oma proteiinipommi sekä monivitamiini. Spirulina on mikroskooppinen levä, joka kuivatessaan muuttuu tummanvihreäksi. Laatuvalmistaja Puhdistamon Spirulina -jauhe on valvottu tuote Havaijilta, jota on turvallista käyttää.

Vihreää energiaa vauhdikkaaseen päivään

Tämä vuoden 2015 palkittu rohdoskasvi on huipputuote, joka on valloittanut mm. urheilijoiden sydämiä kautta maan. Se on kasvatettu luonnonmukaisesti kontrolloiduissa, puhtaissa elinympäristöissä makeassa vedessä. Tuote on siis peräisin tarkkaan valvotuista olosuhteista, kuten Puhdistamon tuotteet yleisestikin. Proteiinin lisäksi tämä mahtava levä sisältää runsaasti hivenaineita, kuten rautaa, seleeniä, jodia sekä vitamiineja ja niiden esiasteita. Se sopii käytettäväksi lisänä paljon treenaavalle urheilijalle tai kasvissyöjälle lisäproteiinin lähteeksi. Tätä miedon makuista levää voi käyttää sellaisenaan tai lisätä esimerkiksi jugurtin tai puuron sekaan. Tämä superfood on myös näppärä ja helppo ottaa mukaan jokapäiväiseen ruokavalioon.

Huippuravinteikkaan spirulinan on sanottu jopa vaikuttavan verensokeritasapainoon ja aminohappojärjestelmään. Se lisää elinvoimaa ja sopii lisäravinteeksi myös esimerkiksi raudan puutteesta kärsivälle. Aloita spirulinan käyttö ensin ottamalla 1 tl päivässä, jotta vältät kehon puhdistusreaktiosta johtuvan mahdollisen pahan olon. Voit sekoittaa jauheen esimerkiksi veteen, mehuun tai pirtelöön. Tämän jälkeen voit halutessasi nostaa annosta pikku hiljaa. Normaaliannos on 2 rkl päivässä. Saat energiaa ja vitaalisuutta jokaiseen päivään!

Hyödyllistä tietää tuotteesta

 • Suositeltua annosmäärää ei saa ylittää
 • Huomioi, että spirulina ei korvaa hyviä elintapoja eikä monipuolista ruokavaliota.

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun