FitFarm Burner

FitFarm Burner

FitFarm Burner
21,00€
00.0
(0)
Fitfarm Burner edistää painonpudotusta tehokkaasti. Ennen ruokailua nautittuna kapseleiden sisältämä glukomannaani geeliytyy vatsassa ja luo kylläisyyden tunnetta. Tuotteen muut ainesosat edistävät aineenvaihdunnan toimintaa tehostaen rasvanpolttoa. Suomalaisen Fitfarmin laadukas laihdutustuote Fitfarm Burnerin sisältämä glukomannaani yhdistettyvä.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  2,95 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  21,00€
from €21 to €21
FitFarm Burner hinnan kehitys

Fitfarm Burner edistää painonpudotusta tehokkaasti. Ennen ruokailua nautittuna kapseleiden sisältämä glukomannaani geeliytyy vatsassa ja luo kylläisyyden tunnetta. Tuotteen muut ainesosat edistävät aineenvaihdunnan toimintaa tehostaen rasvanpolttoa.

Suomalaisen Fitfarmin laadukas laihdutustuote

Fitfarm Burnerin sisältämä glukomannaani yhdistettyvä vähäkaloriseen ruokavalioon edistää tehokkaasti painonpudotusta ja veren kolesteroliarvojen pysymistä normaalina. Glukomannaani on kuitu, joka pystyy sitomaan itseensä jopa 300 kertaa oman painonsa verran nestettä. Ennen ateriaa nautittuna Fitfarm Burner -kapselien glukomannaani geeliytyy vatsassa ja saa aikaan tehokkaasti kylläisyyden tunnetta, mikä on omiaan vähentämään ravinnosta tulevan energian määrää. Burner sisältää myös kalsiumia, mikä osaltaan edistää elimistön energia-aineenvaihdunnan pysymistä normaalina. Kalsium edistää myös varsin tehokkaasti luuston kuntoa. Kapselien sisältämä Coleus Forskohlii- uute on lupaava valmiste rasvan polttamiseen. Vihreä Tee -uute, katekiinit ja kofeiini lisäävät elimistön lämmöntuotantoa, mikä lisää energian kulutusta. Näillä uutteilla on myös piristävää vaikutusta! Fukoksantiini ylläpitää kilpirauhasen toimintaa, mikä varmistaa, ettei aineenvaihdunta pääse hyytymään laihduttaessa.

Burner on varsinainen täsmätuote laihduttajalle, joka tahtoo tehostaa rasvanpolttoa ja pienentää energian saantiaan. Nauti 3 kapselia aamulla ennen aamiaista ja 2 kapselia iltapäivällä ennen ruokailua. Muista nauttia kapseleiden kera myös runsaasti vettä. Vatsassa turpoava glukomannaanikuitu saa annoskokosi pienenemään ilman, että joudut kärvistelemään nälän tunteen kourissa. Kehosi alkaa kiinteytyä ennen näkemätöntä tahtia, kun Fitfarm Burner -kapselit saavat annoskokosi pienenemään ja energian kulutuksen kasvuun yhtäaikaisesti! Valmistaudu vaihtamaan vaatteesi useampia pienempiin, kun rasva sulaa pois kehostasi. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

Tehosta rasvanpolttoa Burnerilla

 • Edistää painonpudotusta tehokkaasti
 • Glukomannaani geeliytyy vatsassa ja luo kylläisyyden tunnetta
 • Kalsium ylläpitää energia-aineenvaihduntaa
 • Vihreä Tee -uute, katekiinit ja kofeiini luovat termogeenistä vaikutusta

 • Verkkokauppa: Hyvinvoinnin Tavaratalo
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 2,95 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun