Luontaistuotteet.com
Leader CLA+ Strong 100 kpl

Leader CLA+ Strong 100 kpl

8,39€
Leader CLA+ Strong on suomalainen tuote rasvanpolttoon ja kiinteytymiseen. Leader CLA+ Strongin sisältämä konjugoitu linoleiinihappo osallistuu rasvojen pilkkomiseen luontaisella tavalla. Leader Foods Oy on suomalainen, korkeasta laadusta tunnettu terveystuotteiden valmistaja, joka tuntee suomalaisten hyvinvoinnin. Leader CLA+ Strong rasvanpolttoon Leader CLA+ Strongin sisältämä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  8,39€
 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  15,29€
from €8.39 to €15.29 2
8.39 Aminopörssi hinta tuotteelle
15.29 Aminopörssi hinta tuotteelle

Leader CLA+ Strong on suomalainen tuote rasvanpolttoon ja kiinteytymiseen. Leader CLA+ Strongin sisältämä konjugoitu linoleiinihappo osallistuu rasvojen pilkkomiseen luontaisella tavalla. Leader Foods Oy on suomalainen, korkeasta laadusta tunnettu terveystuotteiden valmistaja, joka tuntee suomalaisten hyvinvoinnin.

Leader CLA+ Strong rasvanpolttoon

Leader CLA+ Strongin sisältämä konjugoitu linoleiinihappo on luontainen, elimistön tarvitsema aine, jota saa sekä punaisesta lihasta että maitotuotteista. Aina tämä ei kuitenkaan riitä. Leader CLA+ Strongin konjugoitu linoleiinihappo on turvallinen ravintolisä vähentämään kehon rasvapitoisuutta samalla lihasmassaa säästäen. Se sopii niin hyvinvoinnistaan huolehtivalle aikuiselle kuin urheilijalle tai kehonrakentajallekin. Konjugoitu linoleiinihappo on luontainen aine, jolla on myös tulehdusta hillitseviä vaikutuksia. Suomalainen Leader Foods on turvallinen valinta. Annostelu: 4 kapselia päivässä Päivittäinen annos 4 kapselia sisältää safloriöljyä 3200 mg, josta konjugoitua linolihappoa 2560 mg. Ohjeenmukaista annostelua ei tule ylittää. Ainesosat: saffloriöljystä valmistettu vapaiden rasvahappojen seos, jossa konjugoitu linolihappo CLA FFA-muodossa, auringonkukkaöljy, gelatiini (sika), glyseroli, vesi. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ei alle 12 vuotiaille. Tuote tulee säilyttää lasten ulottumattomissa.

Leader CLA+ Strong soveltuu erityisesti painonhallinnasta ja kunnon kohotuksesta kiinnostuneille, sillä konjugoidun linoleiinihapon käytön myötä kehon rasvapitoisuus vähenee lihasmassaa menettämättä. Painonhalinnassa on tärkeää, että säilytetään lihasmassaa samalla kun rasvakudos vähenee. Suomalaisen Leader Foodsin Leader CLA+ Strong on vahva konjugoitu linoleiinohappoa sisältävä tuote. Kyseessä on turvallinen ravintolisä, jota on myös helppo käyttää. Leader CLA+ Strong soveltuu hyvinvoinnistaan huolehtivan aikuisen painonhallintaan ja päivittäiseen käyttöön.

Leader CLA+ Strong rasvanpolttoon lihaksia säästäen.

 • Painonhallintaa lihasmassaa menettämättä.
 • Rasvanpolttoon ja kiinteytymiseen.
 • Turvallinen suomalainen tuote.
 • Suomalainen Leader Foods tuntee suomalaisen hyvinvoinnin.
 • Turvallista ja terveellistä painonhallintaa.

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun