Solgar Valeriaana

Solgar Valeriaana

Halvin hinta
15,95€
00.0
(0)
Solgar Valeriaana on rohtovirmajuuren uutteesta valmistettu yrttivalmiste. Valeriaana lisää univalmiutta, ja antaa valmisteen käyttäjälle levollisen, ja luonnollisen unen. Solgar Valeriaana on luonnontuote joka ei aiheuta minkäänlaista riippuvuutta. Solgar Valeriaana edistää luonnollista unen tuloa Rohtovirmajuuresta valmistettua valeriaanaa käytetään muun muassa luonnonmukaisena unilääkkeenä Valmisteen.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  2,95 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  15,95€
 • Toimitusaika
  1-4 päivää
  Toimituskulut
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  16,99€
from €15.95 to €16.99
Solgar Valeriaana hinnan kehitys

Solgar Valeriaana on rohtovirmajuuren uutteesta valmistettu yrttivalmiste. Valeriaana lisää univalmiutta, ja antaa valmisteen käyttäjälle levollisen, ja luonnollisen unen. Solgar Valeriaana on luonnontuote joka ei aiheuta minkäänlaista riippuvuutta.

Solgar Valeriaana edistää luonnollista unen tuloa

Rohtovirmajuuresta valmistettua valeriaanaa käytetään muun muassa luonnonmukaisena unilääkkeenä Valmisteen tärkeimpiä aineosia ovat valereenihappo, valepotriaatit ja valeranoni, jotka laukaisevat tehokkaasti lihasjännityksiä kehossa, ja rauhoittavat käyttäjää antamalla luontaisenkaltaisen unen. Hermoärsykkeiden välittyminen aivoissa pienentyy, sillä rohtovirmajuuri sisältää gamma-aminovoihappoa eli Gabaa.Valeriaanaa ei suositella käytettäväksi raskaus- tai imetysaikana, tai yhdessä rauhoittavien lääkkeiden kanssa. Huomioi lisäksi, ettet aja ajoneuvoa tai tee mitään sellaista työtä, jossa keskittymiskyvyn puute olisi vaarassa, ennen kuin kaksi tuntia on kulunut rohdoksen ottamisesta. Valmisteen yliannostus voi aiheuttaa pahoinvointia, päänsärkyä, näköhäiriöitä, sydämen rytmihäiriöitä, ja ajoittaista levottomuutta.

Valeriaana on saanut nimensä latinan sanasta valere, joka tarkoittaa voimakasta, ja tervettä. Valeriaanan hyvistä ominaisuuksista on tiedetty jo kauan, eli noin 2000 vuoden ajan. Valeriaanasta tunnetaan kaikkiaan noin 150 yhdistettä, joiden pitoisuudet vaihtelevat voimakkaasti kasvukausien ja kasvupaikan mukaan. Valeriaanalla on paljon hienoja ominaisuuksia, valmiste antaa rauhallisen unen, lievittää kipuja, säätelee kehon lämpöä, ja lisäksi yrtillä on kardiotoninen ja ruoansulatusta säätelevä vaikutus. Solgar Valeriaana vahvistaa myös prostaglandiinijärjestelmää.

Solgar Valeriaana rauhoittaa

 • Solgar Valeriaana valmistetta suositellaan käytettäväksi kuureittain
 • Solgar Valeriaana on hellävarainen rohtokasvi, joka vaikuttaa tehokkaasti

 • Verkkokauppa: Hyvinvoinnin Tavaratalo
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 2,95 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus

Samankaltaisia tuotteita

Muita tuotteita Uni ja nukahtaminen -kategoriasta

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun