Luontaistuotteet.com
5-Teho Magnesium, FINNMAX

5-Teho Magnesium, FINNMAX

18,99€
5-Teho Magnesium on erittäin tehokas magnesium-sinkki-B6-vitamiinijauhevalmiste. Valmiste on erittäin hyvin elimistöön imeytyvä ja maultaan raikkaan sitruunanmakuinen tuote. Valmiste on tehokas supertuote, joka edistää hiilihydraatti- ja rasvahappoaineenvaihduntaa, normaalia proteiinisynteesiä ja tehostaa myös tutkitusti elimistön happo-emäsaineenvaihduntaa. Magnesium.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  18,99€
from €18.99 to €18.99 1
18.99 Aminopörssi hinta tuotteelle

5-Teho Magnesium on erittäin tehokas magnesium-sinkki-B6-vitamiinijauhevalmiste. Valmiste on erittäin hyvin elimistöön imeytyvä ja maultaan raikkaan sitruunanmakuinen tuote. Valmiste on tehokas supertuote, joka edistää hiilihydraatti- ja rasvahappoaineenvaihduntaa, normaalia proteiinisynteesiä ja tehostaa myös tutkitusti elimistön happo-emäsaineenvaihduntaa.

Magnesium on tärkeä mineraali ihmisen aineenvaihdunnalle ja hermostolle

Magnesium auttaa vähentämään uupumusta ja väsymystä, edistää hermoston toimintaa, elektrolyyttitasapainoa ja normaalia energia- ja glykogeeniaineenvaihduntaa. Magnesium vaikuttaa positiivisesti immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan sekä lisää veren punasolujen muodostumista. 5-Teho Magnesiumin sisältämä sinkki osallistuu tehokkaasti solujen jakautumisprosessiin ja edistää päivittäin solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Magnesium edistää hiusten, kynsien, luuston ja hampaiden pysymistä hyväkuntoisina ja aktivoi elimistön satojen entsyymien toimintaa. Valmiste pitää säilyttää poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Ravintolisää ei saa koskaan käyttää päivittäisten terveiden elintapojen tai monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei pidä ylittää.

Magnesium on tärkeä kivennäisaine ja maankuoren kahdeksanneksi yleisin alkuaine. Magnesium on mukana niin kasvussa ja kehityksessä kuin elimistön tärkeissä entsyymitoiminnoissakin. Magnesium edistää tehokkaasti aineenvaihdunnan tärkeitä tapahtumia, kuten energia-aineenvaihduntaa, luuston kasvua, tärkeitä lihastoimintoja ja tehostaa tutkitusti sydämen normaalia toimintaa. Magnesiumin säännöllinen käyttö vaikuttaa suotuisasti myös veren hyytymiseen, kovan hammaskiilteen muodostumiseen hermoimpulssien välittämiseen ja normaaliin hormonituotantoon. 5-TehoMagnesium Plus valmisteessa on parhaat, toisiaan synergisesti tukevat aineosat parhaiten imeytyvissä muodoissa.

5-Teho Magnesium edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

 • Valmiste edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä lisää veren punasolujen muodostumista
 • 5-Teho Magnesium torjuu tehokkaasti väsymystä kaikkina vuodenaikoina

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun