Luontaistuotteet.com
Bioteekin DUO E-EPA + E-DHA 650 mg

Bioteekin DUO E-EPA + E-DHA 650 mg

23,99€

(0)
Bioteekin DUO E-EPA + E-DHA valmiste edistää verisuonien ja sydämen toimintaa. Tuote pitää tehokkaasti yllä myös tervettä yleiskuntoa, ja vaikuttaa suotuisasti nivelten ja luuston päivittäiseen toimintaan. DUO E-EPA + E-DHA pitää terveyttä yllä Valmiste on laadukkaista syvänmeren kaloista valmistettu puhdas kalaöljyvalmiste.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  23,99€
  60 tablettia
  0,4 € / tablettiaa
 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  24,95€
  60 tablettia
  0,416 € / tablettiaa
 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  31,99€
  37,99€
  120 tablettia
  0,267 € / tablettiaa
from €23.99 to €31.99 3
Bioteekin DUO E-EPA + E-DHA 650 mg hinnan kehitys

Bioteekin DUO E-EPA + E-DHA valmiste edistää verisuonien ja sydämen toimintaa. Tuote pitää tehokkaasti yllä myös tervettä yleiskuntoa, ja vaikuttaa suotuisasti nivelten ja luuston päivittäiseen toimintaan.

DUO E-EPA + E-DHA pitää terveyttä yllä

Valmiste on laadukkaista syvänmeren kaloista valmistettu puhdas kalaöljyvalmiste verisuonten, sydämen, silmien, aivojen, nivelten ja yleiskunnon hyvinvointiin. Yksi kapseli sisältää riittävän annoksen, sekä E-EPAa että E-DHA:ta, joka on helposti nautittavassa muodossa terveellisen ruokavalion ohella. Tuotetta otetaan 1 kapseli 1 – 2 kertaa päivässä, ja niellään runsaan veden kera. Suositeltua annostusta pitää noudattaa, ja valmiste on säilytettävä lasten, ja lemmikkien ulottumattomissa. Tiesitkö, että Omega-3-rasvahapot ovat elintärkeitä monityydyttymättömiä rasvahappoja. Omega 3 rasvahappoja pitää nauttia kala-aterioiden muodossa, ja tehokkaana lisäravinteena, sillä nisäkkäät, kuten ihmiset eivät pysty tuottamaan itse elimistössään monityydyttymättömiä rasvahappoja.

Tutkijat kiinnostuivat Omega-3-rasvahappojen, eli tärkeiden kalaöljyjen terveysvaikutuksista ihmiselle, kun huomattiin eskimoiden poikkeuksellisen hyvä verisuoni- ja sydänterveys. Bioteekin DUO E-EPA + E-DHA valmiste ylläpitää tehokkaasti korkeaa immuniteettia eli vastustuskykyä, ja antaa tervettä hehkua iholle, kynsille, ja hiuksille. Bioteekin DUO E-EPA + E-DHA sopii nautittavaksi päivittäin, elintärkeää valmisteen käyttö on henkilöille joiden ruokavalio ei sisällä kalaa. Huomattavaa on, että suurilla annoksilla saattaa olla yhteisvaikutuksia verenohennuslääkkeiden kanssa.

DUO E-EPA + E-DHA edistää sydän- ja verisuoniterveyttä

 • DUO E-EPA + E-DHA on rakennusaine elimistölle
 • DUO E-EPA + E-DHA sisältää laadukasta syvänmeren kalaöljyä

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun