Luontaistuotteet.com
Bioteekin Auringonhattu-uute, bioteekki

Bioteekin Auringonhattu-uute, bioteekki

4,24€
(0)
Bioteekin Teho Auringonhattu-uute sisältää kahta uutetta, eli kaitapäivänhatun (Echinaceae angustifolia), ja punahatun (Echinaceae purpurea) uutteita. Auringonhattu-uute tuli Pohjois-Amerikan intiaanien kautta Eurooppaan, sillä jo vuosituhansia sitten intiaanit tunsivat kasvin hyvää tekevät vaikutukset. Auringonhattu-uute vahvistaa luonnollista vastustuskykyä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  4,24€
from €4.24 to €4.24 1
4.24 Aminopörssi hinta tuotteelle

Bioteekin Teho Auringonhattu-uute sisältää kahta uutetta, eli kaitapäivänhatun (Echinaceae angustifolia), ja punahatun (Echinaceae purpurea) uutteita. Auringonhattu-uute tuli Pohjois-Amerikan intiaanien kautta Eurooppaan, sillä jo vuosituhansia sitten intiaanit tunsivat kasvin hyvää tekevät vaikutukset. Auringonhattu-uute vahvistaa luonnollista vastustuskykyä lisäten solujen aktiivisuutta.

Auringonhattu lievittää flunssan oireita

Yleisin auringonhattu-uutteen käyttötarkoitus nykyään on tulehduksellisten sairauksien hoito, erityisesti nuhakuume, influenssa, hengitystietulehdukset, yskä, ja virtsatietulehdukset. Tyypillisesti auringonhattu-uutetta nautitaan kuureittain, sillä auringonhattu-uute lieventää ja lyhentää nuhakuumeen, ja flunssan oireita. Auringonhattu-uutetta käytetään myös kurkkukipuun, käärmeenpuremiin, päänsärkyyn, palovammoihin, ja lieviin ihosairauksiin. Valmistetta on käytetty myös eläinten hoitoon. Auringonhattu-uutteen käyttö on ollut suosittua myös ennaltaehkäisevässä merkityksessä, kuten flunssan, ja kuumeen ehkäisyssä. Auringonhattu-uutetta on ollut mukana myös monissa puhdistavissa lääkkeissä, ja lääkkeenomaisissa tuotteissa. Ulkoisesti auringonhattu-uutetta voi käyttää palovammojen, pienten haavojen, rohtumien, ja hyönteisten pistojen hoitoon, sekä puhdistukseen myös hiivatulehduksen aikana.

Auringonhatusta rohdoskasvina hyödynnetään varret, ja kukat sekä toisinaan myös juuret. Auringonhatusta on löydetty useita vaikuttavia aineita, kuten polysakkarideja, fenyylipropaaneja sekä useita tunnettuja flavonoideja. Auringonhattu-uute lisää entisestään tarvittavien valkosolujen määrää, sekä edistää niiden toimintaa, ennaltaehkäisee ja poistaa tulehduksia, sekä parantaa elimistön vastustuskykyä. Valmistetta voi käyttää myös kurkun desinfiointiin, ja kurlaukseen. Auringonhattu-uutteella on aina tiedetty olevan antibakteerisia ominaisuuksia.

Auringonhattu-uute tehostaa elimistön omaa immuniteettia, eli puolustuskykyä

 • Auringonhattu-uute ehkäisee tulehduksia
 • Auringonhattu-uutetta käytetään kuureittain

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun