Luontaistuotteet.com
Frantsila Unilintu yrttiuute

Frantsila Unilintu yrttiuute

13,95€
Frantsilan Unilintu yrttiuutteen teho perustuu puhtaaseen alkoholiin uutettuihin luomuyrtteihin; kuten humalan emitähkään, kauranversoon, kanervan versoon, kissanmintun versoon, vuohennokan versoon ja sitruunamelissan versoon. Unilintu valmisteen sisältämiä yrttejä on käytetty unettomuuteen, edistämään unensaantia, ja rauhoittamaan ennen nukahtamista. Unilintu.... Lue lisää
 

Frantsilan Unilintu yrttiuutteen teho perustuu puhtaaseen alkoholiin uutettuihin luomuyrtteihin; kuten humalan emitähkään, kauranversoon, kanervan versoon, kissanmintun versoon, vuohennokan versoon ja sitruunamelissan versoon. Unilintu valmisteen sisältämiä yrttejä on käytetty unettomuuteen, edistämään unensaantia, ja rauhoittamaan ennen nukahtamista.

Unilintu yrttiuute on 100% luomutuote

Käyttäessäsi Unilintu valmistetta muistathan, että yrttiuutteen suositeltua vuorokausiannosta ei saa missään tilanteessa ylittää, vaan noudattaa pakkaukseen painettua annostusohjetta. Unilintu on hellävarainen ravintolisä, joka ei korvaa terveellistä elämäntapaa eikä monipuolisen ruokavalion merkitystä. Valmistetta ei suositella lapsille, sillä tuote pitää säilyttää lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa. Tuotteen etanolipitoisuus on noin 58 p-%, koska yrtit uutetaan valmistettaessa aina puhtaaseen alkoholiin. Frantsilan luontaistuotteita viljellään luonnonmukaisesti, ja jokainen tuote on tarkan valvonnan alainen, joten kuluttajalle on siis aina tarjolla paras mahdollinen laatutuote. Valmisteessa käytetään rauhoittavia yrttejä, jotka laukaisevat lihasjännityksiä antaen käyttäjälle levollisen unen. Arjen kiireiden keskellä käyttäjän on mukava hemmotella itseään turvallisilla, ja aidosti kotimaisilla luontaistuotteilla, joihin aineosat tulevat läheltä puhtaasta luonnosta. Kokeile hyvää tekevää valmistetta jo tänään.

Unilintu yrttiuutteen kehittäjää agronomi Virpi Raipala-Cormieria voidaan kutsua ansaitusti luomuyrttiviljelyn pioneeriksi. Hyvän unen salaisuus korostuu sydämen päivittäisessä toiminnassa, sekä munuaisten kunnossa, jotka ovat vastuussa koko hermostosta. Kokonaisvaltaiset munuaishoidot lieventävät nukahtamisvaikeuksia, ja valmistetta voi pirskotella yöpaidan selkämykseen, tai lakanoihin. Muistathan, että kevyttä, ja haihtuvaa öljyä riittää aina pari tippaa ja tuoksuja on tarjolla jokaiseen makuun. Unen saamiseen on tarjolla useita pieniä, ja suurempia konsteja, joista Unilintu yrttiuute on yksi. Lämmin jalkakylpy ennen valmisteen nauttimista voi myös rauhoittaa tehokkaasti. Hyvä ja levollinen uni parantaa vastustuskykyä, ja vähentää stressiä. Valmistetta voidaan nauttia säännöllisesti tai kuureina, jolloin unen tulo helpottuu huomattavasti yksilöstä riippuen.

Unilintu yrttiuute on tehty puhtaista suomalaisista yrteistä

  • Frantsilan Unilintu yrttiuute antaa luonnollisen unen
  • Frantsilan Unilintu yrttiuute on tehokas ja hellävarainen suun kautta nautittava tuote

    Siirry alkuun