Luontaistuotteet.com
Frantsila Tyyneyden tipat yrttiuute

Frantsila Tyyneyden tipat yrttiuute

12,95€
(0)
Jos mieli myrskyää ja etsit tasapainotusta tunnemyrskyihin, on Frantsila Tyyneyden tipat yrttiuute kokeilemisenarvoinen valmiste. Tyyneyden tipoista voit saada avun myös jännittyneisyyteen. Myös nukahtamisen tuodessa haasteita kannattaa tippoja kokeilla. Apua luonnosta, kun mieli myrskyää Frantsila Tyyneyden tipat on kotimainen valmiste, joka on valmistettu.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  12,95€
from €12.95 to €12.95 1
12.95 Hyvinvoinnin Tavaratalo hinta tuotteelle
Frantsila Tyyneyden tipat yrttiuute hinnan kehitys

Jos mieli myrskyää ja etsit tasapainotusta tunnemyrskyihin, on Frantsila Tyyneyden tipat yrttiuute kokeilemisenarvoinen valmiste. Tyyneyden tipoista voit saada avun myös jännittyneisyyteen. Myös nukahtamisen tuodessa haasteita kannattaa tippoja kokeilla.

Apua luonnosta, kun mieli myrskyää

Frantsila Tyyneyden tipat on kotimainen valmiste, joka on valmistettu luontaisesti kauranversouutteesta. Tippoja voi käyttää monissa erilaisissa tilanteissa ja moneen vaivaan. Apua Tyyneyden tipoista kannattaa hakea silloin, kun esimerkiksi nukahtaminen syystä tai toisesta tuottaa ikäviä vaikeuksia. Kauranversouutteesta valmistettu tuote rauhoittaa mieltä ja auttaa saamaan unen päästä kiinni. Tipat tuovat helpotusta myös jännittyneisyyteen ja stressin aiheuttamiin olotiloihin. Ja vaikka Tyyneyden tipat tunnetaan mieltä rauhoittavista ominaisuuksistaan, hellii se myös vatsaa. Kun mielessä myrskyää voi myös vatsa reagoida, jolloin tipat ovat oiva apu molempiin vaivoihin.

Frantsila Tyyneyden tippoja voit nauttia niin sisäisesti, kuin myös lisätä rentouttavan kylvyn tehosteeksi. Aikuisille suositeltu annostus tipoissa on sisäisesti nautittuna 15:sta 20: een tippaan kerralla, ja kahdesta viiteen kertaan päivän aikana. Kun haluat nauttia rentouttavasta ja rauhoittavasta kylvystä, voit lisätä näitä tippoja kylpyveden joukkoon, jolloin 20-80 tippaa on sopiva määrä. Tippoja voit myös lisätä kuisma-kauranverso –kylpyöljyyn.

Tyyneyden tippojen luontaiset ominaisuudet

 • Kauranversouutetta sisältävä valmiste rauhoittaa mieltä
 • Hellii myös vatsaa

 • Verkkokauppa: Hyvinvoinnin Tavaratalo
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun