A.Vogel Salvisan

A.Vogel Salvisan

17,95€
(0)
Tiesitkö, että A.Vogel Salvisan tuo puhtia elämään vaihdevuosien aikana. Valmiste lieventää hikoilua, ja tasaa iholla tapahtuvaa kuumotusta. Salvisan-uutetta käytetään yleisesti myös nielun ja suun desinfiointiin. Salvisan yrttiuutteen vaikuttava aine on aito 100% salviauute Salvia on Etelä-Euroopassa suosittu ja luonnonvarainen puolipensas.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  17,95€
from €17.95 to €17.95 1
A.Vogel Salvisan hinnan kehitys

Tiesitkö, että A.Vogel Salvisan tuo puhtia elämään vaihdevuosien aikana. Valmiste lieventää hikoilua, ja tasaa iholla tapahtuvaa kuumotusta. Salvisan-uutetta käytetään yleisesti myös nielun ja suun desinfiointiin.

Salvisan yrttiuutteen vaikuttava aine on aito 100% salviauute

Salvia on Etelä-Euroopassa suosittu ja luonnonvarainen puolipensas, jolla on sinivioletit kukat. Salviaa on yhteensä noin 750 lajia, joista rohtosalvia on yksi tunnettu lääkekasvi. Salvian nimi tulee sanasta "salvare" parantaa. Nykyään Salvia on kotipuutarhurien suosikkikasvi, mutta alun perin se on kotoisin Välimeren alueelta. Salvia on ollut pitkään todella monipuolinen kasvi, sillä se antaa apua moniin ongelmiin, vaihdevuosivaivat, hikoilu, suun ja nielun desinfiointi, salviasta on moneen. Salvia tehostaa ruoansulatusta, ja parantaa aineenvaihduntaa. A.Vogel Salvisan uutetta käytetään sisäisesti nauttimalla 10-20 tippaa kolmesti päivässä veden kera.

Salvialla on monia terveyttä ylläpitäviä ominaisuuksia. Salvian yksi vaikutus on aineenvaihdunnan nopeutuminen, ja ruoansulatuksen tehostuminen. Voidaankin siis todeta, että Salvia on todella mainio apu painonhallinnassa, ja terveen elämäntavan ylläpitämisessä. Salvia on lisäksi mitä parhaimpia rohtoyrttejä kuumiin aaltoihin, ja vaihdevuosien hikoiluun. Salvian luonnolliset hormonit käyttävät elimistössä samankaltaisia, mutta luonnonmukaisempia viestintäreseptoreita kuin estrogeenit. A.Vogel Salvisan sopii käytettäväksi päivittäin, koska se ei aiheuta käyttäjälle riippuvuutta.

Salvialla on monia terveydellisiä ominaisuuksia

 • Salvisan raikastaa hengityksen
 • Salvisan auttaa vaihdevuosivaivoihin

 • Verkkokauppa: Hyvinvoinnin Tavaratalo
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun