Luontaistuotteet.com
Vida Arginine-Ornithine 90 tablettia

Vida Arginine-Ornithine 90 tablettia

17,99€
Ornitiini ja arginiini ovat aminohappoja, jotka täydentävät toisiaan. Ihminen tarvitsee arginiinia typpioksidin tuottamiseen, joka tekee verisuoniston joustava. Joustavalla verisuonistolla on edullinen vaikutus verenpaineeseen. Arginiinia käytetään erektiohäiriöiden hoidossa, koska se vilkastuttaa tehokkaasti lantionseudun verenkiertoa. Arginiinilla on myös.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  17,99€
 • Toimitus
  3-5 päivää
  1,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa
  18,50€
from €17.99 to €18.5 2
17.99 Aminopörssi hinta tuotteelle
18.5 Fitnesstukku hinta tuotteelle

Ornitiini ja arginiini ovat aminohappoja, jotka täydentävät toisiaan. Ihminen tarvitsee arginiinia typpioksidin tuottamiseen, joka tekee verisuoniston joustava. Joustavalla verisuonistolla on edullinen vaikutus verenpaineeseen. Arginiinia käytetään erektiohäiriöiden hoidossa, koska se vilkastuttaa tehokkaasti lantionseudun verenkiertoa. Arginiinilla on myös tehokkaasti lihaksia rentouttava vaikutus.

Vida Arginine-Ornithine auttaa parantamaan seksuaalista halukkuutta

Arginiini on tehokas aminohappo, jota ihminen tarvitsee elämän aikana suhteellisen paljon. Ihmisen munuaiset, ja maksa tuottavat arginiinia, mutta eivät kuitenkaan riittävän paljon. Arginiini vaikuttaa positiivisesti kasvuhormonin tuotantoon, aineenvaihduntaan, ja seksuaaliseen haluun. Ornitiini vaikuttaa myös elintärkeänä seikkana ureankiertoon, joka hajottaa myrkyllisen ammoniakin ureaksi. Vida Arginine-Ornithine aminohapot on sidottu suolahappoon, joka suojaa tehokkaasti vatsan erittämältä suolahapolta. Arginiini on tärkeä myös kreatiinille, joka on osallinen immuunivasteeseen, ja lisää lihasten anaerobista voimaa. Vida Arginine-Ornithine auttaa miesten erektiohäiriöihin, ja keski-ikäisillä naisilla L-arginiinin säännöllinen käyttö lisää seksuaalista halukkuutta, tehostaa emättimen kastumista sekä parantaa tehokkaasti orgasmiherkkyyttä.

L-arginiinilla on huomattavia terveysvaikutuksia kaikille ihmisille, huolimatta siitä harrastaako liikuntaa paljon vai vähemmän. L-arginiini, ja ornitiini imeytyvät yhdessä elimistöön tehokkaasti, ja valmisteen hyödyiksi voidaan laskea monilla käyttäjillä myös yleiskunnon tehostuminen, ja yöunen parantuminen. Levollinen yöuni auttaa jaksamaan, ja nauttimaan elämästä. Vida Arginine-Ornithine sopii päivittäiseen käyttöön, eikä aiheuta käyttäjälle minkäänlaista riippuvuutta. Tuote on laktoositon, ja gluteeniton, sekä valmistettu Suomessa.

Vida Arginine-Ornithine valmisteen käyttö tehostaa aineenvaihduntaa

 • Vida Arginine-Ornithine on tehokas ravintovalmiste
 • Vida Arginine-Ornithine auttaa erektiohäiriöiden hoidossa

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun