Luontaistuotteet.com
Panox potenssivalmiste, Vianaturale

Panox potenssivalmiste, Vianaturale

21,17€
Panox on reseptivapaa potenssivalmiste, joka on kehitetty elvyttämään mieskuntoa ja virkistämään miehistä sukupuolielämää. Panox valmiste on täysin suomalainen, ja yksi myydyimmistä, ja suosituimmista luontaistuotteista Suomessa. Panox on taattua kotimaista laatua Mieskuntoa on toisinaan vaikea ylläpitää, sillä seksuaaliseen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  21,17€
from €21.17 to €21.17 1
21.17 Aminopörssi hinta tuotteelle

Panox on reseptivapaa potenssivalmiste, joka on kehitetty elvyttämään mieskuntoa ja virkistämään miehistä sukupuolielämää. Panox valmiste on täysin suomalainen, ja yksi myydyimmistä, ja suosituimmista luontaistuotteista Suomessa.

Panox on taattua kotimaista laatua

Mieskuntoa on toisinaan vaikea ylläpitää, sillä seksuaaliseen toimintahäiriöön ei aina löydy yksiselitteistä syytä. Mieskuntoa voi heikentää sairastuminen, unen puute, tai mikä tahansa henkilöä stressaava akuutti asia. Hyvä, ja tyydyttävä seksi on tärkeä osa toimivaa parisuhdetta, ja siksi siihen halutaan kiinnittää erityistä huomiota. Heikentynyttä mieskuntoa on hyvä stimuloida ennalleen luonnonmukaisella ravintovalmisteella, joka nostaa tehokkaasti suorituskykyä ja elvyttää mieskuntoa. Seksi lähentää ja yhdistää parisuhteen osapuolia, ja tyydyttävä seksi rentouttaa mukavasti nykyajan kiireisen arjen keskellä. Fyysinen etäisyys kumppanista, ja huono mieskunto lyövät kättä toisilleen, mutta apua on saatavilla. Miehistä suorituskykyä on vahvistettu jo pitkään luonnonmukaisilla ravintoaineilla, joiden vaikutuksista on saatu myös paljon hyvää tieteellistä näyttöä. Panox on täysin kotimainen luonnontuote, joka elvyttää mieskuntoa.

Panox sisältää luonnon omia tehokkaasti suorituskykyä parantavia aineita. Tribulus terrestris on vahva yrtti, joka lisää nopeasti pitkäkestoista mieskuntoa. Macapure, eli tutummin Maca on kasvi, jota jo muinaiset Perulaiset käyttivät sekä seksin, että lisääntymiskyvyn parantamiseen. Maca, joka lisää käyttäjänsä nuorekkuutta ja voimaa, tunnetaan yleisesti nimellä Perun Ginseng. Valmisteen sisältämä polygonum cuspidatum -uute eli tutummin Japanintatar estää tehokkaasti solujen vanhenemismuutoksia antioksidantti resveratrolin avulla. Resveratrol yrtti vaikuttaa suotuisasti myös verisuonien terveyteen. Jokaisen tuntema sinkki on elimistölle tärkeä hivenaine, joka auttaa myös ikääntyvien miesten suorituskykyyn merkittävällä tavalla. Panox valmistetta suositellaan nauttimaan säännöllisesti 2 tablettia päivittäin. Valmistetta käytetään kuureina, ja todellinen huippuvaikutus saavutetaan 4 viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Panox nostaa mieskuntoa luonnollisella tavalla

 • Panox lisää toimintakykyä ja seksuaalista nautintoa
 • Panox on luonnonmukainen valmiste, joka ei aiheuta riippuvuutta

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun