Luontaistuotteet.com
Argimax, Hankintatukku

Argimax, Hankintatukku

28,95€
(0)
Argimax edistää typpioksidin tuotantoa elimistössä sisältämänsä arginiinin avulla. Kyseessä on aminohappo, joka auttaa elimistöä palautumaan rasituksesta ja iän tuomien toimintojen hidastumisesta ja se myös parantaa seksuaalitoimintoja. Aminohapot, kuten arginiini, ovat tärkeitä elimistön toiminnan kannalta ja niistä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  28,95€
  60 tablettia
  0,48 € / tablettiaa
 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  28,99€
  60 tablettia
  0,483 € / tablettiaa
from €28.95 to €28.99 2
Argimax, Hankintatukku hinnan kehitys

Argimax edistää typpioksidin tuotantoa elimistössä sisältämänsä arginiinin avulla. Kyseessä on aminohappo, joka auttaa elimistöä palautumaan rasituksesta ja iän tuomien toimintojen hidastumisesta ja se myös parantaa seksuaalitoimintoja. Aminohapot, kuten arginiini, ovat tärkeitä elimistön toiminnan kannalta ja niistä on usein vajausta.

Argimax parantaa verenkulkua laajentamalla verisuonia

Argimaxin teho perustuu siihen, että se auttaa verisuonten laajentumista, jolloin verenkulku soluihin paranee. Solut saavat veren kuljettamia elintärkeitä aineita, kuten happea. Liikutko paljon? Myös runsaasti liikuntaa harrastavat henkilöt hyötyvät Argimaxista, sillä arginiini edistää lihasten hapensaantia ja ylläpitää elimistön vastustuskykyä. Lisäksi arginiinilla on vaikutuksia kolesteroliin, lihasvoimaan ja sokeriaineenvaihduntaan. Valmiste saattaa alentaa myös verenpainetta, mikä tulee ottaa huomioida sitä käyttäessä. Kokeile Argimaxia, jos koet ongelmia lihaksistosi tai seksuaalitoimintojesi kanssa, sillä sinulla saattaa olla puutosta arginiinista. Arginiinin puute on yleistä, koska sitä yleensä saadaan lihasta ja kalasta, eikä ihmisen keho pysty hyödyntämään eläinperäistä arginiinia. Arginiinin tarve kasvaa rasitustilanteissa. Arginiinin puute on yhdistetty mm. lisääntyneeseen sydän- ja verisuonisairauksien riskiin. Typpioksidi myös vaikuttaa suotuisasti kuona-aineiden poistumiseen ja ehkäisee elimistön rappeutumista.

Onko sinulla ollut ongelmia erektion tai sukupuolisen halun heräämisen kanssa? Arginiinilla ja siitä muodostuvalla typpioksidilla katsotaan olevan merkittävää vaikutusta sekä naisen että miehen seksuaalitoimintojen kannalta. Erektio muodostuu mm. typpioksidin toimiessa keskeisenä välittäjäaineena ja typpioksidista on myös apua erektion ylläpidossa. Naisilla puolestaan Argimaxin sisältämät ainesosat edesauttavat seksuaalisen halun muodostumista. Niillä on todettu myös olevan vaikutusta aivojen hypothalamukseen, ja sitä kautta Argimax säätelee myös naisen sukupuolielinten verenkiertoa.

Argimax, lisätiedot ja annosmäärät

 • Argimaxin päiväannos on 1-3 tablettia. Annostusta ei saa ylittää.
 • Vaikuttavat aineet/päiväannos: Arginiini 1000mg/tabletti

 • Verkkokauppa: Hyvinvoinnin Tavaratalo
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun