Boulardii Travel, Vitabalans

Boulardii Travel, Vitabalans

Valitse

10,95€
00.0
(0)
Boulardii Travel kuuluu jokaisen matkailijan kassiin. Nämä hiivasienikapselit auttavat pitämään vatsan kunnossa niin reissun päällä kuin antibioottikuurin aikanakin. Tuote tasapainottaa suoliston bakteerikasvustoa ja ylläpitää kehon hyvinvointia. Käytössä yli 100 maassa Boulardii Travel on ympäri maailman suosittu hiivasienikapseli.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  2,95 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  10,95€
  20 tablettia
  0,55 € / tablettiaa
 • Toimitusaika
  1-4 päivää
  Toimituskulut
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  16,99€
  50 kapselia
  0,34 € / kapseliaa
from €10.95 to €16.99
Boulardii Travel, Vitabalans hinnan kehitys

Boulardii Travel kuuluu jokaisen matkailijan kassiin. Nämä hiivasienikapselit auttavat pitämään vatsan kunnossa niin reissun päällä kuin antibioottikuurin aikanakin. Tuote tasapainottaa suoliston bakteerikasvustoa ja ylläpitää kehon hyvinvointia.

Käytössä yli 100 maassa

Boulardii Travel on ympäri maailman suosittu hiivasienikapseli. Tuote sisältää Saccharomyces cerevisiae var. boulardii -hiivasientä, joka on alun perin eristetty litsin ja magosteenin kuoresta. Tämä hiivasienilajike on luonnostaan vastustuskykyinen antibiooteille, joten se auttaa pitämään vatsan kunnossa myös antibioottikuurin aikana. Hiivasieni ei siis kuole antibioottihoidon ollessa käynnissä. Valmisteena nautittu boulardii-hiivasieni lisääntyy suolessa nopeasti. Siinä missä maitohappobakteerit yleensä jäävä suolistoon asumaan pidemmäksi aikaa, hiivasieni häviää muutamassa päivässä valmisteen käytön lopettamisen jälkeen. Mikäli tiedossa on matka ulkomaille, jossa paikallinen bakteerikanta poikkeaa totutusta, on hyvä aloittaa Boulardii Travel -kuuri jo muutama päivä ennen matkaa. Kuuria on syytä jatkaa aina kotiinpaluuseen saakka, jotta vatsan hyvinvointi olisi turvattu mahdollisimman hyvin koko reissun aikana. Näin suoliston bakteeritasapaino pysyy kunnossa.

Boulardii Travel -valmiste sopii koko perheelle. Aikuisille sopiva annostus on kaksi kapselia päivässä. Yli 3-vuotiaat lapset voivat nauttia yhden tai kaksi kapselia päivässä. Kapselit niellään veden kanssa. Mikäli kokonaisen kapselin nieleminen on vaikeaa, sen voi avata ja sen sisällä olevan jauheen voi ripotella viileään juomaan tai ruokaan. Yksi kapseli sisältää Saccharomyces cerevisiae var. boulardii-hiivasientä 250 milligrammaa (5 miljardia cfu). Tuote on ravintolisä, eli se ei korvaa monipuolista ja tasapainosta ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Matkoilla on syytä huolehtia myös käsihygieniasta ja ruoan puhtaudesta. Valmiste on gluteeniton, laktoositon ja sokeriton. Kapselin kuori on kasviperäinen, eikä tuote sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Tasapainottaa vatsan toimintaa

 • Saccharomyces Boulardii tarttuu suolen seinämään ja lisääntyy siellä nopeasti
 • Häviää käytön loputtua 2-5 päivässä

 • Verkkokauppa: Hyvinvoinnin Tavaratalo
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 2,95 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus

Muita tuotteita Maitohappobakteerit -kategoriasta

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun