Nutrilenk Gold

Nutrilenk Gold

Valitse

27,00€
00.0
(0)
Nutrilenk Gold on tanskalaisen luonnontuotteita jo 25 vuotta valmistaneen perheyrityksen Mezina AS:n tuote nivelten kulumien itsehoitoon. Se sisältää hydrolisoitua merikalojen rustokudosta, sekä luustolle tärkeitä vitamiineja sekä hivenaineita. Nutrilenk Gold nivelten ja luuston hyvinvointiin Tanskassa valmistettu Nutrilenk Gold on ravintolisä, joka on.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  4,9 - 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  27,00€
  90 tablettia
  0,3 € / tablettiaa
 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  4,9 - 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksissa
  56,00€
  180 tablettia
  0,311 € / tablettiaa
from €27 to €56
Nutrilenk Gold hinnan kehitys

Nutrilenk Gold on tanskalaisen luonnontuotteita jo 25 vuotta valmistaneen perheyrityksen Mezina AS:n tuote nivelten kulumien itsehoitoon. Se sisältää hydrolisoitua merikalojen rustokudosta, sekä luustolle tärkeitä vitamiineja sekä hivenaineita.

Nutrilenk Gold nivelten ja luuston hyvinvointiin

Tanskassa valmistettu Nutrilenk Gold on ravintolisä, joka on kehitetty tukemaan ja ylläpitämään nivelten ja luuston hyvinvointia. Se sisältää runsaasti merikalojen rustohydrolysaattikudosta, joka auttaa ikääntyviä nivelrustoja pysymään kunnossa. Sitä saadaan eri rustokaloihin kuuluvista lajeista, joiden luusto koostuu rustoista ja pienestä määrästä kalkkia. Tuote sisältää myös luuston hyvinvoinnille tärkeitä C- ja D-vitamiineja, mangaania, kalsiumia ja kollageenia. Nutrilenk Gold on valittu muun muassa Norjassa vuoden luonnontuotteeksi vuonna 2004. Tuote on testattu myös Suomessa, kun Suomen Nivelyhdistyksen 23 jäsentä kokeilivat tuotetta kolmen kuukauden ajan. Osallistuneista 21 tunsi saaneensa Nutrilenk Goldista apua niveltensä vointiin.

Yhdessä monipuolisen ja terveellisen ruokavalion kanssa Nutrilenk Gold- ravintolisä lisää nivelrustojen hyvinvointia, sekä parantaa ikääntyvien nivelten toimintakykyä. Se on turvallinen ja testattu tuote nivelten kulumien itsehoitoon. Parhaan tuen nivelillesi saat käyttämällä Nurtilenk Goldia päivittäin, syömällä terveellisesti ja liikkumalla säännöllisesti. Yliherkkyys kalalle ei välttämättä ole este tuotteen käytölle, mikäli allergian syynä on kalan öljy tai proteiini, mutta edellyttää varovaisuutta tuotteen käytössä.

Nutrilenk Gold sisältää nivelille ja luustolle tärkeitä rakennusaineita

 • Hyvin imeytyvää hydrolisoitua merikalojen rustokudosta
 • C- ja D-vitamiineja
 • Mangaania, kalsiumia ja kollageenia

 • Verkkokauppa: Shopping4net luontaistuotteet
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti

Samankaltaisia tuotteita

Muita tuotteita Nivelten hoito -kategoriasta

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun