Luontaistuotteet.com
Tri Tolosen Sport-Carnosin 600 mg, Tohtori Tolonen

Tri Tolosen Sport-Carnosin 600 mg, Tohtori Tolonen

Tri Tolosen Carnosin forte 400 mg, Tohtori Tolonen Tri Tolosen Sport-Carnosin 600 mg, Tohtori Tolonen
42,99€
(0)
Tohtori Tolonen on kehittänyt vahvan, pitkävaikutteisen Tri Tolosen Sport-Carnosin 600 mg:n karnosiinitabletin urheilijoiden ja kuntoilijoiden lihasaineenvaihdunnan tarpeisiin. Tri Tolosen Sport-Carnosinin sisältämä karnosiini on luonnollinen antioksidantti suomalaisten hyvinvoinnin tueksi. Tri Tolosen Sport-Carnosin 600 mg, lihasaineenvaihduntaan Tri Tolosen Sport-Carnosin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  42,99€
  600 mg
  0,072 € / mg
 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  44,50€
  600 mg
  0,074 € / mg
from €42.99 to €44.5 2
Tri Tolosen Sport-Carnosin 600 mg, Tohtori Tolonen hinnan kehitys

Tohtori Tolonen on kehittänyt vahvan, pitkävaikutteisen Tri Tolosen Sport-Carnosin 600 mg:n karnosiinitabletin urheilijoiden ja kuntoilijoiden lihasaineenvaihdunnan tarpeisiin. Tri Tolosen Sport-Carnosinin sisältämä karnosiini on luonnollinen antioksidantti suomalaisten hyvinvoinnin tueksi.

Tri Tolosen Sport-Carnosin 600 mg, lihasaineenvaihduntaan

Tri Tolosen Sport-Carnosin 600 mg on elimistölle tärkeä antioksidantti, luonnon valkuaisaine, josta urheilija ja kuntoilija hyötyy sekä lihasaineenvaihdunnan että lihashermojen toiminnan vahvistumisen osalta. Tri Tolosen Sport-Carnosin on urheilijoille sallittu luontainen aine, jota on mm. hermostossa, lihaksissa ja aivoissa. Aina ruokavalio ei riitä takaamaan riittävää karnosiinin saantia esim. ikääntymisen tai urheilun myötä, ja silloin Tri Tolosen Sport-Carnosin 600 mg on helppokäyttöinen ja tehokas karnosiinin lähde. Tri Tolosen Sport-Carnosin sopii aikuisille, ja erityisesti kuntoilijoille ja urheilijoille. Annostelu: 1 tabletti päivässä. Annoksen voi nostaa maksimissaan 3 tablettiin päivässä erityisessä tarpeessa. Vain aikuisille. Ainesosat: L-karnosiini 55%, täyteaine mikrokiteinen selluloosa, stabilointiaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahapot, rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuntumisenestoaine piidioksidi, DL-alfa-tokoferoliasetaatti 4%, sinkkidioksidi 1,7%. Tuotetta ei tule käyttää mikäli on allerginen jollekin ainesosalle. Tuote ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Tuote tulee säilyttää lasten ulottumattomissa.

Tri Tolosen Sport-Carnosin on aktiiviurheilijan ja omasta hyvinvoinnistaan huolehtivan aikuisen luonnollinen valinta ja helppo karnosiinin tarpeen täydentäjä. Karnosiini osallistuu mm lihasaineenvaihduntaan, hermoston suojaamiseen sekä vanhenemismuutosten ehkäisyyn. Tohtori Tolonen on kehittänyt Sport-Carnosinin suomalaisten hyvinvointia ajatellen. Se on antioksidantti, hapettumista ja sokeroitumista ehkäisevä tuote, joka sopii aikuisen päivittäiseen käyttöön. Korkealaatuisten suomalaisten hyvinvointituotteiden tunnettu valmistaja on Tohtori Tolonen.

Monivaikutteinen Tri Tolosen Sport-Carnosin 600 mg

 • Urheilijoille sallittu karnosiinivalmiste.
 • Hermoston toiminnalle tarpeellinen Tri Tolosen Sport-Carnosin
 • Parhaat yhdessä: karnosiini, sinkki ja E-vitamiini
 • Lihasten ja hermoston hyvinvointiin.
 • Antioksidantti, luonnollinen Tri Tolosen Sport-Carnosin

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun