Luontaistuotteet.com
Imedeen Tan Optimizer, Bringwell

Imedeen Tan Optimizer, Bringwell

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Imedeen Tan Optimizer auttaa sinua saamaan kaiken irti auringonpaisteesta ilman epäterveellistä määrää auringonottoa. Oletpa sitten kotona tai matkoilla, Imedeen auttaa ihoasi valmistautumaan ihanien auringonsäteiden vastaanottamiseen.

Auringon kultaamaan rusketukseen

Imedeen Tan Optimizer on tulvillaan vitamiineja ja karotenoideja, kuten luteiinia, jota esiintyy luontaisesti esimerkiksi tummanvihreissä lehtivihanneksissa, joissakin hedelmissä, sekä maississa. Luteiini on myöskin vapaita radikaaleja kehosta sieppaava antioksidantti, jonka muita terveydelle hyödyllisiä vaikutuksia ovat muun muassa näkökyvyn ylläpitäminen ja ihon hyvinvointi. Imedeenin korkealaatuinen ravintolisä suojelee solujasi oksidatiiviselta stressiltä hyödyntäen C-ja E vitamiinia, sekä ylläpitää ihon normaalia terveystasapainoa. Lykopeenin, betakaroteenin ja luteiinin ainutlaatuinen yhdistelmä on uutettu kehäkukista, joiden kullan ja kuparin hehkuvien terälehtien upea väritys on peräisin juuri tästä ainutlaatuisesta yhdistelmästä. Vitamiinit C- ja E taistelevat vapaita radikaaleja vastaan ja kosteuttavat ihoasi sisältä käsin. Pidät ihosi kunnossa ja suojattuna, sekä samalla taistelet vapaiden radikaalien vaikutusta vastaan suojaten kehosi ylimääräiseltä kuormitukselta ruskettuen samalla upean hehkuvalla tavalla.

Laadukkaan Imedeen Tan Optimizer valmisteen avulla rusketut tasaisesti ja nopeasti. Ihosi pysyy ihanan pehmeänä, eikä kuivu kiristäväksi korppuihoksi valmisteen kosteuttavien ainesosien ansiosta. Tuote toimii jopa silloin, kun suoraa auringonvaloa ei ole saatavilla suuria määriä ja siksi tuotteen käyttö kannattaakin aloittaa jo alkukeväästä. Ihollesi kehittyy hehkuva kultainen vivahde, joka syvenee auringonvalon lisääntymisen mukana. Imedeen valmisteet on pakattu tyylikkäisiin huomiota herättämättömiin pakkauksiin, joten se sopii erinomaisesti otettavaksi myös matkalle mukaan. Nauti yksi tabletti päivässä vesilasillisen kera ja rentoudu. Imedeen Tan Optimizer huolehtii rusketuksestasi ja sinun tulee huolehtia vain auringonvalosta nauttimisesta. Hanki tämä arvostettu, luotettava ja korkealuokkainen tuote auringonsäteiden avuksi.

Tärkeää huomioitavaa tuotteesta

  • Aloita valmisteen käyttö kuukautta ennen aurinkoista kautta.
  • Annostus: yksi tabletti päivässä.
Siirry alkuun