Luontaistuotteet.com
Skin Care Collagen Filler, New Nordic

Skin Care Collagen Filler, New Nordic

24,90€
(0)
Kollageeni on tukikudoksen säiemäinen proteiini ja sitä esiintyy rustossa, jänteissä, luustossa, ihossa sekä elinten ympärillä. Skin Care Collagen Filler parantaa ihosi kosteustasapainoa, ja saa sen tuntumaan kiinteämmältä. Valmisteessa on kaloista saatavaa kollageenia, joka on ihomme kanssa hyvin samankaltaista. Kollageenin tuotanto hidastuu.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  24,90€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  34,00€
from €24.9 to €34 2
Skin Care Collagen Filler, New Nordic hinnan kehitys

Kollageeni on tukikudoksen säiemäinen proteiini ja sitä esiintyy rustossa, jänteissä, luustossa, ihossa sekä elinten ympärillä. Skin Care Collagen Filler parantaa ihosi kosteustasapainoa, ja saa sen tuntumaan kiinteämmältä. Valmisteessa on kaloista saatavaa kollageenia, joka on ihomme kanssa hyvin samankaltaista.

Kollageenin tuotanto hidastuu 25 ikävuodesta eteenpäin 1,5 % vuosivauhtia

Tuotteen sisältämä C-vitamiini edistää tehokkaasti normaalia kollageenin muodostumista sekä suojaa solujamme hapettumisstressiltä. Skin Care Collagen Filler stimuloi, ravitsee ja ylläpitää pehmeää ihokudosta ja ennaltaehkäisee ryppyjen muodostumista. Tuote sisältää ravitsevia keramideja, jotka ylläpitävät ihon nuorekkuutta. Valmisteessa on tomaattia, granaattiomenaa ja astaksantiinia, joka on luonnollinen karotenoidi. Sisäisesti nautittuna Skin Care Collagen Filler kollageenitabletit aktivoivat ja lisäävät elimistön omaa kollageenintuotantoa. Valmiste ylläpitää terveitä ja joustavia niveliä. Skin Care Collagen filler valmiste on maidoton, joten se sopii täydellisesti myös erilaisista maitoallergioista tai laktoosi-intoleranssista kärsiville henkilöille.

Skin Care Collagen Filler on suosittu kollageenivalmiste, joka tekee hyvää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Maailmalla kollageenivalmisteiden säännöllinen käyttö on jatkuvassa kasvussa, joka näkyy jo ajoittaisena raaka-ainepulana. Skin Care Collagen Filler sisältää luonnollista kollageenia, joka imeytyy ihoon hyvin. Valmistetta käytetään suositusten mukaan 4 tablettia päivässä 8 viikon ajan, 2 aamulla ja 2 illalla. Tämän jälkeen tuotetta otetaan 2 tablettia päivässä.

Skin Care Collagen Filler lisää ihosi kimmoisuutta

 • Todellisen hyödyn itsellesi saat, kun käytät kollageeniä sisäisesti Skin Care Collagen Filler tablettien muodossa
 • Skin Care Collagen Filler on avain terveeseen ihoon

 • Verkkokauppa: Shopping4net luontaistuotteet
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun