Luontaistuotteet.com
Tri Tolosen Carnosin forte 400 mg, Tohtori Tolonen

Tri Tolosen Carnosin forte 400 mg, Tohtori Tolonen

Tri Tolosen Carnosin forte 400 mg, Tohtori Tolonen Tri Tolosen Sport-Carnosin 600 mg, Tohtori Tolonen
32,99€
(0)
Carnosin Forte toimii terveellisten elämäntapojen tukena. Valmiste suojaa aivojen toimintaa ja auttaa estämään muistiongelmia. Valmiste on gluteeniton, maidoton ja laktoositon. Karnosiini on antioksidantti, joka ei aiheuta minkäänlaisia sivuvaikutuksia. Karnosiinin vaikutus kestää elimistössä pitkään Riittävä antioksidanttien.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  32,99€
  60 tablettia
  0,55 € / tablettiaa
 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  33,95€
 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  69,00€
  60 tablettia
  1,15 € / tablettiaa
from €32.99 to €69 3
32.99 Aminopörssi hinta tuotteelle
33.95 Hyvinvoinnin Tavaratalo hinta tuotteelle
69 Shopping4net hinta tuotteelle
Tri Tolosen Carnosin forte 400 mg, Tohtori Tolonen hinnan kehitys

Carnosin Forte toimii terveellisten elämäntapojen tukena. Valmiste suojaa aivojen toimintaa ja auttaa estämään muistiongelmia. Valmiste on gluteeniton, maidoton ja laktoositon. Karnosiini on antioksidantti, joka ei aiheuta minkäänlaisia sivuvaikutuksia.

Karnosiinin vaikutus kestää elimistössä pitkään

Riittävä antioksidanttien nauttiminen parantaa elämänlaatua huomattavasti, ja vastaavasti antioksidanttien puute elimistössä voi heikentää urheilusuorituksia huomattavasti. Alkuperäinen karnosiinitabletti valmistetaan huolellisella mikrokapselointimenetelmällä, jolloin tablettien vaikutus kestää elimistössä pitkään. Carnosin Forte sisältää elimistölle tärkeitä aineita, kuten karnosiinia, E-vitamiinia ja sinkkiä, jotka estävät solujen luonnollista hapettumista. Carnosin Forte pidentää myös solujen normaalia elinaikaa. Carnosin tabletit imeytyvät vasta saapuessaan suolistoon ja vaikuttavat pitkään.Carnosin valmisteen sisältämät karnosiini ja sinkki tehostavat elimistössä toistensa vaikutusta. Ravintolisää ei pidä käyttää ravitsevan ja monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Valmistetta käytetään tehostamaan terveellistä ruokavaliota ja parantamaan urheilusuorituksia. Carnosin Forte suojaa myös sydämen toimintaa terveellisen ruokavalion ja liikunnan yhteisvaikutuksena. Carnosin Forte antioksidanttivalmiste on pitkävaikutteinen ja valmisteen normaali annostusohje on 1-2 tablettia päivässä. Annostusta ei saa ylittää.

Karnosiini sopii kaikille kunnostaan huolehtiville miehille ja naisille. Karnosiini on kahden tunnetun aminohapon, beeta-alaniinin ja histidiinin muodostama valkuaisaine, eli dipeptidi. Tiesitkö, että karnosiini suojaa myös kaikkein tärkeintä, eli aivoja? Aivojen antioksidanttisuojaus on verrattain heikko muihin ihmisen elimiin verrattuna, ja suojausta voidaan tehostaa helposti nauttimalla tärkeänä ja edullisena ravintolisänä karnosiinia. Karnosiini hidastaa vanhenemismuutoksia ja suojaa aivoja alkoholin aiheuttamilta haitoilta. Karnosiini ehkäisee tehokkaasti stressiä ja aivoverenkiertohäiriöistä johtuvia vaurioita. Karnosiini on tärkeä ravintolisä sydän- ja aivohalvauspotilaille, diabeetikoille sekä tepsii useimpiin ikääntymisen aiheuttamiin vaivoihin. Karnosiini auttaa myös tehostamaan muistia ja ehkäisee osaltaan aivotoimintaa rapauttavia muistisairauksia.

Karnosiini vahvistaa sydäntä

 • Karnosiini alentaa verenpainetta
 • Karnosiini täydentää urheilijan ruokavaliota

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun