Luontaistuotteet.com
A.Vogel Urticalcin

A.Vogel Urticalcin

15,29€
Urticalcin valmiste edistää ravinnosta saatavan kalkin imeytymistä, vahvistaen samalla tehokkaasti yleiskuntoa. Urticalcin auttaa myös moniin allergisiin oireisiin, ja vahvistaa tehokkaasti hiuksia, ihoa ja kynsiä. Aloita valmisteen käyttö jo tänään. A.Vogel Urticalcin sopii kaikenikäisille A. Vogel Urticalcin valmiste vahvistaa tehokkaasti.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  15,29€
  500 tablettia
  0,031 € / tablettiaa
from €15.29 to €15.29 1
15.29 Aminopörssi hinta tuotteelle

Urticalcin valmiste edistää ravinnosta saatavan kalkin imeytymistä, vahvistaen samalla tehokkaasti yleiskuntoa. Urticalcin auttaa myös moniin allergisiin oireisiin, ja vahvistaa tehokkaasti hiuksia, ihoa ja kynsiä. Aloita valmisteen käyttö jo tänään.

A.Vogel Urticalcin sopii kaikenikäisille

A. Vogel Urticalcin valmiste vahvistaa tehokkaasti elimistön omaa puolustusjärjestelmää, sillä hyvin toimiva immuunipuolustus vaatii toimiakseen normaalia kivennäisainetasapainoa. Urticalcin vahvistaa nenän limakalvoja kestämään kaikenlaisia ärsykkeitä, ja auttaa siten myös useimpiin allergisiin reaktioihin. Urticalcinin vaikutusta kalsiumaktivaattorina on verrattu veden vaikutuksesta muuttuvaan rutikuivaan sieneen, eli vasta silloin kun, sieni kastellaan, se kykenee imemään paremmin vettä. Urticalcin ei ole varsinainen kalkkivalmiste, joka riittäisi yksin hyväksi kalsiumin lähteeksi, vaan valmiste helpottaa tehokkaasti kalsiumin imeytymistä ravinnosta. Käytännössä Urticalcin tuo upeaa säihkettä hiuksiin ja vahvistaa kynsiä, sekä saa ihon hehkumaan terveenä.

Urticalcin tuli markkinoille jo 1950-luvulla, ja on tunnettu tuote ympäri maailman. Sveitsiläinen fytoterapeutti, kirjailija, ja ravitsemusterapeutti Alfred Vogel vietti koko elämänsä kasvilääkinnän ja luonnonmukaisen terveydenhoidon parissa. A. Vogelin Terveydenhoitouutiset (Gesundheitsnachrichten) kertoivat asiakkaille luontaisvalmisteista, ja niiden käytöstä, sekä antoivat vinkkejä luonnonmukaisen, terveellisen ruoan valmistamiseen. Kyseistä lehteä painetaan nykyään kuudella eri kielellä, ja se ilmestyy edelleen saksankielisenä 11 kertaa vuodessa.

Urticalcin parantaa yleiskuntoa, ja vahvistaa kynsiä ja hiuksia

 • Urticalcin on tutkittu ja arvostettu tuote
 • Urticalcin sisältää tuoreena kerättyä nokkosta, sekä kalsium- ja natriumsuoloja

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun