Luontaistuotteet.com
Biomed Iocidin Plus

Biomed Iocidin Plus

18,90€
(0)
Biomed Iocidin Plus kapseleissa yhdistyvät kolmen tehokkaan luonnontuotteen, greippiöljyn, oliivinlehtiuutteen, ja oreganoöljyn parantavat vaikutukset, jotka vahvistavat tehokkaasti elimistön vastustuskykyä vuodenajasta riippumatta. Kapselit palauttavat myös elimistön ph-tasapainon ulkomaanmatkojen aikana, tai henkilön ollessa sairaana tai toipilaana. Biomed Iocidin Plus tehostaa vastustuskykyä sairauksia.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  6,5 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  18,90€
 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  18,99€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  19,50€
from €18.9 to €19.5 3
Biomed Iocidin Plus hinnan kehitys

Biomed Iocidin Plus kapseleissa yhdistyvät kolmen tehokkaan luonnontuotteen, greippiöljyn, oliivinlehtiuutteen, ja oreganoöljyn parantavat vaikutukset, jotka vahvistavat tehokkaasti elimistön vastustuskykyä vuodenajasta riippumatta. Kapselit palauttavat myös elimistön ph-tasapainon ulkomaanmatkojen aikana, tai henkilön ollessa sairaana tai toipilaana.

Biomed Iocidin Plus tehostaa vastustuskykyä sairauksia vastaan

Biomed Iocidin Plus valmisteen sisältämä suojaa soluja hapettumisstressiltä, ja ehkäisee korkeaa verenpainetta. Greippiöljyllä on tiedetty aina olevan suolistoa tehokkaasti suojaavia, ja puhdistavia ominaisuuksia. Luonnollinen, aito greippiöljy on puristettu puhtaasta greipinsiemenöljystä, hedelmälihasta, ja hedelmän kuoresta. Oreganoöljyn hyvää tekeviä vaikutuksia tiedetään olevan paljon, elimistön fyysisen hyvinvoinnin edistäminen, ruoansulatuksen terveen toiminnan tukeminen, ja kokonaisvaltainen vatsan, ja suoliston hyvinvointi. Edellä mainituille valmisteen antamille hyville vaikutuksille ihmisen elimistössä, ollaan haettu hyväksyntä EFSAsta (Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto), mutta asian käsittely on tällä hetkellä vielä kesken. Kokemukset valmisteen hyvää tekevistä vaikutuksista puhuvat kuitenkin puolestaan, ja valmisteella on useita tyytyväisiä käyttäjiä.

Biomed Iocidin Plus valmisteen suositeltava vuorokausiannos on 1-3 kapselia päivittäin veden kera nautittuna. Valmiste tarjoaa suolistolle hellävaraisia, mutta tehokkaita antioksidanttisia vaikutuksia. Valmiste on tarkoin tutkittu ravintolisä aikuisille, ja valmisteen ohella kehotetaan muistamaan terveellisen ruokavalion, riittävän levon, ja hyvää tekevän liikunnan suotuisa merkitys. Biomed Iocidin Plus valmistetta käytetään myös virtsatietulehdusten ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Valmiste ei aiheuta riippuvuutta, eikä sisällä haitallisia sivuvaikutuksia.

Biomed Iocidin Plus auttaa vatsan hyvinvointiin

 • Biomed Iocidin Plus on täysin luonnonmukainen tuote
 • Biomed Iocidin Plus parantaa ruoansulatusta

 • Verkkokauppa: Voimia.com
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 6,5 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun