Luontaistuotteet.com
Enzymedica Digest Basic ruoansulatusentsyymi

Enzymedica Digest Basic ruoansulatusentsyymi

19,50€
(0)
Enzymedica Digest Basic on tehokas ruuansulatusentsyymi. Tuote sisältää kaikki tarvittavat entsyymit jokaisen neljän ravintoaineryhmän tarkkaan sulattamiseen. Enzymedica Digest Basic aterian alussa otettuna vapauttaa energiaa, ja auttaa elimistöä ruuansulatuksessa. Enzymedica Digest Basic vähentää närästystä, ja turvotusta Ruoansulatusentsyymien.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  19,50€
  30 kapselia
  0,65 € / kapseliaa
 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  22,94€
  30 kapselia
  0,765 € / kapseliaa
 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  36,00€
from €19.5 to €36 3
19.5 Hyvinvoinnin Tavaratalo hinta tuotteelle
22.94 Aminopörssi hinta tuotteelle
36 Hyvinvoinnin Tavaratalo hinta tuotteelle
Enzymedica Digest Basic ruoansulatusentsyymi hinnan kehitys

Enzymedica Digest Basic on tehokas ruuansulatusentsyymi. Tuote sisältää kaikki tarvittavat entsyymit jokaisen neljän ravintoaineryhmän tarkkaan sulattamiseen. Enzymedica Digest Basic aterian alussa otettuna vapauttaa energiaa, ja auttaa elimistöä ruuansulatuksessa.

Enzymedica Digest Basic vähentää närästystä, ja turvotusta

Ruoansulatusentsyymien käytön aikaansaama hyöty on aina hyvin konkreettinen, joka huomataan yleisenä hyvänolontunteena ja parantuneena energiana. Entsyymien tehostunut toiminta auttaa tehokkaasti myös ravinnossa olevien ravintoaineiden imeytymistä kehoon ja niiden tärkeää hyväksikäyttöastetta. Enzymedica Digest Basic auttaa myös yleisten ruuansulatusongelmien kanssa, kuten turvotus, ilmavaivat, ja närästys. Enzymedica Digest Basic sisältää hyvinvoinnin rakentamiseen tarkoin valittuja entsyymejä, proteaasia, lipaasia, ja amylaasia. Ruuansulatusentsyymien käytön ansiosta kaikki ruuan tärkeät ravinneaineet imeytyvät tehokkaasti verenkiertoon ja jätteet poistuvat kehosta nopeasti. Entsyymivalmisteet tarjoavat kuluttajan käyttöön samanlaisia entsyymeitä, joita ihmisen oma elimistö tuottaa. Entsyymien puute aiheuttaa ruuan sulamattomuutta, jolloin ruoka kuormittaa ruoansulatuselimistöä. Jokainen ruoansulatusentsyymi on rakenteeltaan proteiini, jonka tehtävänä on ravintoaineiden pilkkominen. Ravinnon rasvoille, hiilihydraateille ja proteiineille on oma entsyyminsä, ja ainoastaan entsyymien pilkkomat ravintoaineet imeytyvät suolesta verenkiertoon.

Elimistön entsyymien tuotantoon vaikuttavat henkilö ruokavalio, ikä ja sairaudet. Entsyymipuutos saattaa johtua useammasta eri seikasta, kuten pureskeluongelmista, ikääntymisestä tai stressistä. Ruoansulatusentsyymien puutteen vuoksi, ruoka kuormittaa suolistoa, ja sen myötä koko elimistöä. Lisääntynyt väsymys, vatsavaivat ja vatsan turpoaminen ruokailun jälkeen, täyden vatsan tunne, pytyssä veden pinnalla kelluva uloste, kivut ja kouristukset vatsan alueella, sekä ruokahaluttomuus ovat merkkejä heikentyneestä ruoansulatuksesta. Ylipainon kertymiseen ja verensokerin heilahteluihin ovat usein syynä puutteellisesti hajonneet ravintoaineiden proteiinit. Terve ruoansulatus on aina hyvinvointimme avain, ja tässä Enzymedica Digest Basic ruoansulatusentsyymi auttaa. Tasapainoinen bakteerikanta luo immuunijärjestelmään kuuluville soluille elinympäristön, jossa ne hoitavat menestyksekkäästi tärkeää työtään.

Enzymedica Digest Basic ruoansulatusentsyymi tukee elimistön aineenvaihduntaa

 • Enzymedica Digest Basic sisältää tarkoin valikoituja entsyymejä
 • Enzymedica Digest Basic edesauttaa ravintoaineiden imeytymistä

 • Verkkokauppa: Hyvinvoinnin Tavaratalo
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun