Luontaistuotteet.com
Vida 5-HTP

Vida 5-HTP

19,99€
(0)
Vida 5-HTP on 5-hydroksitryptofaani, eli serotoniinin esiaste. Serotoniini vaikuttaa positiivisesti mielialaan, ja sen vajaus ilmenee tavallisesti väsymyksenä. 5-HTP tasaa mielialaa, rauhoittaa ja antaa rauhallisen yöunen. Vida 5-HTP auttaa jaksamaan Serotoniinin esiaste eli 5-hydroksitryptofaani vaikuttaa positiivisesti mielialaan ja auttaa päivittäiseen jaksamiseen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  19,99€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksissa
  26,00€
from €19.99 to €26 2
Vida 5-HTP hinnan kehitys

Vida 5-HTP on 5-hydroksitryptofaani, eli serotoniinin esiaste. Serotoniini vaikuttaa positiivisesti mielialaan, ja sen vajaus ilmenee tavallisesti väsymyksenä. 5-HTP tasaa mielialaa, rauhoittaa ja antaa rauhallisen yöunen.

Vida 5-HTP auttaa jaksamaan

Serotoniinin esiaste eli 5-hydroksitryptofaani vaikuttaa positiivisesti mielialaan ja auttaa päivittäiseen jaksamiseen. Serotoniini tunnetaan monista hyvistä ominaisuuksistaan. Melatoniini on kaikkien tuntema unihormoni ja serotoniini on taas melatoniinin esiaste. Lisäravinteella voit helpottaa unensaantiasi sekä unen laatua huomattavasti. Tiesitkö, että serotoniinin puute ilmenee kroonisena väsymyksenä, pahana unettomuutena, alakulona, levottomuutena ja liiallisena impulsiivisuutena. Serotoniini vaikuttaa elimistössä myös ruoansulatuskanavan toimintaan ja verenpaineen säätelyyn. Tuote on valmistettu Suomessa, ja valmiste on kokonaan laktoositon. Valmiste ei aiheuta käyttäjälleen minkäänlaista riippuvuutta, vaan on täysin turvallinen myös päivittäisessä käytössä.

Ota valmistetta säännöllisesti tai kuureittain 1 tabletti aina ennen nukkumaanmenoa. 1 tableletissa on aitoa griffonia simplicifolia uutetta kaikkiaan 500 mg, joten valmisteen päivittäinen annos on hellävarainen, mutta tehokas. Onhan 5-HTP huomattavasti tehokkaampaa tavaraa verrattuna arvostettuun ja tunnettuun tryptofaaniin, se konvertoituu suoraan elimistössä serotoniiksi. Mieliala on monilla tuotteen käyttäjillä noussut todella nopeasti, jo noin viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Vida 5-HTP sai positiiviset testitulokset ennen markkinoille tuloaan

 • Serotoniini säätelee jatkuvasti ihmisen ruoka- ja seksihaluja
 • Vida 5-HTP on tehokas ja hellävarainen ravintolisä

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun