Luontaistuotteet.com
Cynaramin, A.Vogel

Cynaramin, A.Vogel

13,90€

(0)
Cynaramin on tarkoitettu vatsavaivoihin, ruoansulatushäiriöihin ja ruokahaluttomuuteen. Tunnetun sveitsiläisen A. Vogelin kasvipohjainen uute on turvallinen ja luonnollinen vaihtoehto mahavaivoihin. Cynaramin on uuteliuos, jota on helppo käyttää. Cynaramin avuksi vatsavaivoihin Cynaramin on ruokahaluttomuuteen, äänekkääseen vatsaan, ilmavaivoihin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  13,90€
  50 ml
  0,28 € / ml
 • Toimitus
  3-5 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  23,89€
  100 ml
  0,239 € / ml
from €13.9 to €23.89 2
Cynaramin, A.Vogel hinnan kehitys

Cynaramin on tarkoitettu vatsavaivoihin, ruoansulatushäiriöihin ja ruokahaluttomuuteen. Tunnetun sveitsiläisen A. Vogelin kasvipohjainen uute on turvallinen ja luonnollinen vaihtoehto mahavaivoihin. Cynaramin on uuteliuos, jota on helppo käyttää.

Cynaramin avuksi vatsavaivoihin

Cynaramin on ruokahaluttomuuteen, äänekkääseen vatsaan, ilmavaivoihin, satunnaiseen löysävatsaisuuteen sekä ruoansulatushäiriöihin tarkoitettu, luonnon aineksista tehty kasvipohjainen uute. Sveitsiläinen, korkealaatuisista tuotteistaan tunnettu A. Vogel kehitti Cynaraminin perinteisen reseptin pohjalta. Cynaramin on valmistettu voikukasta ja boldo-puusta. Annostus: 1 ml liuosta sekoitettuna 1/2 lasilliseen vettä, heti ruoan päälle. 1 ml vastaa noin 40 tippaa. 3-5 kertaa päivässä, aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Tuote on tarkoitettu vain tilapäiseen käyttöön. Mikäli oireet jatkuvat yli 2 viikkoa, ota yhteyttä lääkäriisi. Ainesosat: Taraxacum officinale voikukkauute, Peumus boldus -puun uute, Cynara scolymus L artisokkauute, Menthapiperita L piparminttu-uute, etanoli, puhdistettu vesi. Tuote sisältää 57% etanolia (alkoholi). Älä käytä tuotetta mikäli olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle, tai asterikasveille, mm. punaiselle auringohatulle, voikukalle, päivänkakkaralle tai koiruoholle. Ei sovi raskaana olevillet tai imettäville äideille eikä alle 12-vuotiaille. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa. Säilytettävä alle +25 C lämpötilassa valolta suojattuna. Säilyy avattuna 4 kk.

Cynaraminia on käytetty jo yli 30 vuotta tuomaan helpotusta erilaisiin ruoansulatusvaivoihin, äänekkääseen vatsaan, ilmavaivoihin, ruokahaluttomuuteen, syönnin jälkeiseen löysävatsaisuuteen ja levottomaan vatsaan. Cynaram on luonnollinen, kasvipohjainen ja korkealaatuinen uute tunnetulta, sveitsiläiseltä terveystuotevalmistaja A. Vogelilta. Cynaramin soveltuu aikuisille päivittäiseen käyttöön enintään 2 viikoksi. Cynaram on helppo ottaa. Oireiden ilmaannuttua sekoitat vain uutetta veteen ja juot liuoksen ruoan päälle. Kun vatsa voi hyvin, on helpompi keskittyä elämään!

Luonnollinen, kasvipohjainen Cynaram vatsavaivoihin

 • Rauhoittaa levotonta vatsaa.
 • Ilmavaivoihin ja ruokahaluttomuuteen.
 • Äänekkään ja vilkkaan vatsan rauhoittamiseksi.
 • Cynaram, luonnollisesti ruoansulatusvaivoihin.
 • Cynaram, ja vatsa voi taas hyvin.

 • Verkkokauppa: Shopping4net luontaistuotteet
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun