Luontaistuotteet.com
Nutrilett 25 annosta Vanilja

Nutrilett 25 annosta Vanilja

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Nutrilett Shake on veteen sekoitettava jauhejuoma, josta syntyy helposti ja nopeasti vähäkalorinen ateria. Nutrilett Shake on yhtä maistuva kuin pirtelö, mutta tietysti paljon terveellisempi vaihtoehto.

Parempi vaihtoehto välipalaksi

Nutrilett Shake on kätevä ja maistuva apu laihdutukseen ja painonhallintaan. Se tarjoaa hyvän keinon poistaa nälkää ja ravita itsensä ilman suurta energiamäärää. Yksi annos (33 g) sisältää vain 118 kcal, mutta kuitenkin kaikki tarpeelliset vitamiinit sekä kivennäisaineet. Rasvaa yhdessä annoksessa on vain 1,68 g ja proteiinia löytyy hieman yli 10g. Moni nauttii Nutrilett Shake - pirtelöitä esimerkiksi työpaikalla lounaaksi tai välipalaksi. Tämä on helppo tapa onnistua laihdutuksessa ja välttää liiallinen energiansaanti, sillä monesti dieettaajan haasteena on löytää työpäivän ajaksi sopivaa ruokaa. Tuote sopii hyvin myös niille, jotka eivät varsinaisesti laihduta, mutta etsivät hyvänmakuisia mutta vähäkalorisia välipaloja. Nutrilett Shake Vanilla -tuotteessa on miellyttävä vaniljan maku, joka tuo sopivasti makeutta päivään - ilman rasva-, sokeri- ja kaloripommia.

Nutrilett Shake Vanilla on jokaisen laihduttajan ja vähäkalorisia välipaloja etsivien ensiluokkainen apu. Yhdestä pakkauksesta saa kokonaiset 25 ateriaa, jotka täyttävät vatsan tuoden vain minimaalisen määrän kaloreita. Tuotteen teho perustuu runsaaseen proteiinimäärään. Normaalisti pirtelöannoksessa on vain vähän proteiinia, mutta paljon sokeria ja monesti myös rasvaa. Nutrilett Shake Vanilla -pirtelössä on paljon ainoastaan proteiinia sekä erilaisia ravintoaineita, jotka tekevät tästä herkullisesta välipalasta täysipainoisen aterian kenelle tahansa. Moni diettaaja on löytänyt Nutrilett Shake -pirtelöistä avun, sillä tuote ratkaisee kiireisen laihduttajan tyypillinen ongelman: arjessa on yllättävän vaikea koostaa itselleen täysipainoinen, vähäkalorinen ateria. Nutrilett Shake on ratkaisu tähän tilanteeseen.

Vähän energiaa, kaikki ravintoaineet

  • Maukas välipala laihduttajalle
  • Poista nälkä vähillä kaloreilla
Siirry alkuun