Luontaistuotteet.com
Hyaluronic Acid, 180 kapselia/300 mg, Pureclinica

Hyaluronic Acid, 180 kapselia/300 mg, Pureclinica

49,99€
14% alennusta 57,99€
(0)
Pureclinican Hyaluronic Acid -kapselit ovat erittäin vahva Hyaluronihappovalmiste. Tämä suosittu valmiste sisältää merkittävästi enemmän vaikuttavia ainesosia kuin muut vastaavat tuotteet. Yksi purkki kestää jopa kuusi kuukautta. Hyaluronihappo nuorekkaaseen ulkonäköön Hyaluronihappoa pidetään yhtenä nuorekkaan ulkonäön lähteenä, siksi sen käyttö on lisääntynyt viime vuosina paljon. Useimmat Hyaluronivalmisteet.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-4 päivää
  4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
  49,99€
  57,99€
from €49.99 to €49.99 1
Hyaluronic Acid, 180 kapselia/300 mg, Pureclinica hinnan kehitys

Pureclinican Hyaluronic Acid -kapselit ovat erittäin vahva Hyaluronihappovalmiste. Tämä suosittu valmiste sisältää merkittävästi enemmän vaikuttavia ainesosia kuin muut vastaavat tuotteet. Yksi purkki kestää jopa kuusi kuukautta.

Hyaluronihappo nuorekkaaseen ulkonäköön

Hyaluronihappoa pidetään yhtenä nuorekkaan ulkonäön lähteenä, siksi sen käyttö on lisääntynyt viime vuosina paljon. Useimmat Hyaluronivalmisteet sisältävät kuitenkin vain vähän hyaluronihappoa, tyypillisesti vain noin 30-100mg per annos. Pureclinican Hyaluronic Acid -kapselit on kehitetty maksimaalisen tuloksen saamiseksi. Triple strenght -tuote nimittäin sisältää 300mg hyaluronihappoa/kapseli. Tämä tekee tuotteesta ylivertaisen verrattuna muihin markkinoilta löytyviin valmisteisiin. Hyaluronic Acid -kapselit on tarkoitettu jokaiselle, jotka haluavat ylläpitää nuorekasta ulkonäköä. Monet käyttäjistä valitsevat tuotteen myös siksi, että kapseleiden käyttö on erittäin helppo tapa lisätä hyaluronihappoa kehoonsa. Useimmat tietävät, että ainetta on mahdollista injektoida kehoon myös pistoksina, mikä ei aina tunnu miellyttävältä vaihtoehdolta. Hyaluronic Acid -kapseleita otetaan kaksi tablettia päivässä veden kera - ei kovin vaikea tapa pitää huolta kauneudestaan.

Hyaluronihappo on täysin luonnollinen, jota esiintyy ihmisessä ja kaikissa muissa elävissä organismeissa. Hyaluronihappoa kutsutaan usein nuoruuden lähteeksi, koska se vaikuttaa olennaisesti siihen, miten nuorekkaalta ihminen näyttää. Nuorella ihmisellä on hyaluronihappoa luonnostaan kehossaan, mutta ikääntymisen seurauksena aineen määrä alkaa vähentyä. Hyaluronihappo sitoo kosteutta itseensä, minkä seurauksena ihosta tulee kiinteä, kimmoisa sekä elastinen. Jotkut käyttävät hyaluronihappoa myös puhtaasti terveyssyistä: ainetta onkin jo pitkään käytetty myös esimerkiksi nivelten hoitoon. Hyaluronihappo nimittäin voitelee ja pehmustaa niveliä. Kokeile nyt suosittuja Pureclinican Hyaluronic Acid -kapselit: pakkaus sisältää jopa kuuden kuukauden käyttöön. Yksi Hyaluronic Acid Triple strenght -kapseli sisältää huimat 300mg hyaluronihappoa.

Hyaluronic Acid -kapselit - parhaiden tulosten saavuttamiseksi

 • Yksi kapseli sisältää 300mg hyaluronihappoa
 • Nuorekkaan ulkonäön salaisuus

 • Verkkokauppa: Aminopörssi
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun