Astaxin 60 kapselia, Medica Nord

Astaxin 60 kapselia, Medica Nord

24,90€

00.0
(0)
Astaxin on luonnollinen antioksidantti, joka suojaa kaikkia kehon soluja. Astaxin valmiste sisältää kattavan yhdistelmän tehokasta astaksantiini-karotenoidia, ja elimistölle välttämättömiä C- ja E-vitamiineja. Astaxin on laktoositon, ja gluteeniton. Astaxin suojaa soluja hapettumiselta Valmistetta annostellaan 1-2 kapselia päivittäin.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  4,9 - 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksissa
  24,90€
  60 kapselia
  0,42 € / kapseliaa
 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  4,9 - 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  31,90€
  120 kapselia
  0,266 € / kapseliaa
 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  7 €
  Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksissa
  43,90€
from €24.9 to €43.9
Astaxin 60 kapselia, Medica Nord hinnan kehitys

Astaxin on luonnollinen antioksidantti, joka suojaa kaikkia kehon soluja. Astaxin valmiste sisältää kattavan yhdistelmän tehokasta astaksantiini-karotenoidia, ja elimistölle välttämättömiä C- ja E-vitamiineja. Astaxin on laktoositon, ja gluteeniton.

Astaxin suojaa soluja hapettumiselta

Valmistetta annostellaan 1-2 kapselia päivittäin terveyttä ylläpitävän aterian lisänä. Muistathan, että ravintolisää ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena, eikä suositeltua annosta saa ylittää. Astaxinin hyvät vaikutukset näkyvät 2-4 viikon kuluessa käytön aloittamisesta. Astaxin valmisteella ei ole minkäänlaisia yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa. Tuote on gluteeniton, ja laktoositon. Astaxin sisältää omega-3-rasvahappoja, luonnollista astaksantiinia, ja on tehokas D3-, C-, ja E-vitamiinia sisältävä terveyttä edistävä ravintolisä lihaksille, sydämelle, vastustuskyvylle, ja luustolle. Astaxin tarjoaa luotettavan tavan huolehtia terveydestä kokonaisvaltaisesti. Valmisteesta saa vitamiinit, antioksidantit, ja terveelliset omega-3-rasvahapot kahden kapselin päiväannoksena.

Astaxin edistää sydämen toimintaa, parantaa lihaskuntoa, ja nopeuttaa urheilusuorituksesta palautumista. Astaxin vähentää väsymystä tehokkaasti. Valmiste ei sovi henkilöille, joilla veren hyytymisreaktio ei toimi. Valmiste ei sovi kala-allergikoille. Astaxin valmisteen sisältämä astaksantiini tuotetaan korkealuokkaisesta Haematococcus pluvialis makean veden mikrolevästä, Valmistetta ei saa jättää lasten ja lemmikkien ulottuville Astaxin on tehokas ravintolisä, joka kohentaa terveyttä, terveellisten elämäntapojen ohella.

Astaxin on gluteeniton ja laktoositon

 • Astaxin edistää terveyttä luonnonmukaisesti
 • Astaxin nopeuttaa palautumista, ja tehostaa lihaskuntoa

 • Verkkokauppa: Shopping4net luontaistuotteet
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun