Gastrosan tabletti, medasta

Gastrosan tabletti, medasta

Halvin hinta
10,80€
00.0
(0)
Gastrosan tuo luonnollista helpotusta röyhtäilyn ja närästyksen aiheuttamiin ruokatorven ja kurkun ärsytysoireisiin neutralisoimalla vatsahappoja. Vaikutus alkaa jo muutamassa minuutissa. Gastrosan on luonnontuote, joka on tehty edistämään päivittäistä hyvinvointiasi. Gastrosan vatsan luonnolliseen hyvinvointiin Gastrosan on luonnontuote.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  4,9 - 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksissa
  10,80€
from €10.8 to €10.8
Gastrosan tabletti, medasta hinnan kehitys

Gastrosan tuo luonnollista helpotusta röyhtäilyn ja närästyksen aiheuttamiin ruokatorven ja kurkun ärsytysoireisiin neutralisoimalla vatsahappoja. Vaikutus alkaa jo muutamassa minuutissa. Gastrosan on luonnontuote, joka on tehty edistämään päivittäistä hyvinvointiasi.

Gastrosan vatsan luonnolliseen hyvinvointiin

Gastrosan on luonnontuote, joka helpottaa ruokatorven ja kurkun seudun ärsytysoireita neutralisoimalla vatsahappoja. Vaikutus alkaa jo muutamassa minuutissa. Gastrosan sopii vatsanpolttoon, närästys- ja röyhtäilyoireiden sekä refluksin aiheuttamiin limakalvo-oireisiin. Gastrosan on tehty edistämään päivittäistä hyvinvointiasi, luonnollisesti. Annostus: Aikuisille ja yli 12 v: 1-2 tbl tarvittaessa, niellään runsaan veden kera. Enintään 8 tbl / pv ja enintään 2 viikon kuurina. Käytössä huomioitava: Gastrosania ei tule käyttää jos olet alle 12 v, jos sairastat munuaisten vajaatoimintaa, jos veresi kalsiumpitoisuus on korkea, tai jos olet allerginen jollekin tuotteen sisältämälle ainesosalle. Mikäli oireet jatkuvat yli 2 viikkoa, ota yhteyttä lääkäriisi. Kysy lääkäriltäsi myös muun lääkityksesi ja Gastrosanin yhteensopivuudesta. Sisältää: Kalsiumkarbonaatti, magnesiumtrisilikaatti, mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti, eukalyptysöljy, kaneliöljy.

Gastrosan on puhdas luonnontuote, joka ei sisällä elimistöä kuormittavia haitallisia kemikaaleja. Gastrosanin vaikutus perustuu sen kykyyn neutralisoida mahahappoja, jolloin ärtynyt limakalvo saa rauhassa parantua. Limakalvojen ärtyneisyyden aiheuttama kipu saattaa yllättää milloin tahansa, ja Gastrosan on helppo kuljettaa mukana, helppo ottaa yhdessä veden kanssa, ja vaikutuksen voi tuntea jo muutamien minuuttien kuluessa. Gastrosan luonnolliseen hyvinvointiin Medastalta.

Gastrosan, närästykseen ilman haitallisia kemikaaleja.

 • Gastrosan, luonnontuote ilman alumiinia.
 • Gastrosan, luonnollinen vatsan tasapainottaja.
 • Turvallinen apu vatsalle, Gastrosan.

 • Verkkokauppa: Shopping4net luontaistuotteet
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti

Muita tuotteita Närästys -kategoriasta

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun