Luontaistuotteet.com
Remifemin 100 tablettia, Midsona

Remifemin 100 tablettia, Midsona

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Remifemin on tarkoitettu vaihdevuosioireiden luonnolliseen lievittämiseen. Vaihdevuosioireet hikoilu, kuumat aallot, uniongelmat ja ärtyneisyys ovat seurausta hormonitason laskusta. Remifem on ruotsalaisen Midsonan korkealaatuinen luontaistuote, ja tehty helpottamaan juuri näitä oireita.

Remifem, luonnollinen helpotus vaihdevuosioireisiin

Remifemin sisältämä Cimicifuga racemosa L. Nutt-uute, eli konnanmajasukuisen kasvin juuresta tehty uute, on tarkoitettu terveelliseksi ja turvalliseksi vaihtoehdoksi lievittää vaihdevuosioireita luonnollisin keinoin. Remifem sopii erityisesti lieviin vaihdevuosioireisiin, ja Remifemiä suositellaan käytettäväksi enintään 6 kk. Annostelu: 1 kapseli kaksi kertaa päivässä, aamuin illoin. Tabletti otettava runsaan nestemäärän kera, mieluiten noin 1/2 lasillista. Ainesosat: 1 kapseli sisältää Cimicifuga racemosa L. Nutt-uutetta 0,018 - 0.026 ml Muut aineet: Selluloosa, laktoosimonohydraatti, perunatärkkelys, magnesiumstearaatti ja piparminttuöljy. Remifemiä suositellaan käytettäväksi enintään 6 kk. Mikäli oireet voimistuvat tai jatkuvat pidempään kuin 6 kk, kannattaa käydä lääkärin vastaanotolla. Remifen on tarkoitettu vain vaihdevuosioireisiin. Sitä ei tule käyttää lapsille, miehille tai naisille, joilla ei vielä ole menopaussi. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Remifem on ruotsalaisen Midsonan luotettavaa, luonnollista laatua, ja tehty edistämään pohjoismaisen naisen hyvinvointia. Remifem on tarkoitettu menopaussin ohittaneille naisille lieviin vaihdevuosioireisiin, ja käytettäväksi enintään 6 kk ajaksi. Remifen kapselit sisältävät turvallista, kasviperäistä Cimicifuga racemosa L. Nutt-uutetta, ja ne on helppo ja miellyttävä ottaa. Remifemillä lievität kuumia aaltoja, unihäiriöitä, hikoilua ja ärtyneisyyttä, ja voit taas keskittyä elämään.

Remifen, luonnollinen lievitys vaihdevuosioireisiin

  • Vaihdevuosioireisiin luonnollinen lievitys
  • Remifen naisille luonnollisesti
  • Lieviin vaihdevuosioireisiin turvallinen Remifem
  • Remifem vaihdevuosioireisiin ja elämä jatkuu
Siirry alkuun